Legend
rinaldo je napisao(la):dolazim i ja da podržim domaćine , subota Osijek , Nedjelja Živinice
svaka cast
rinaldo je napisao(la):dolazim i ja da podržim domaćine , subota Osijek , Nedjelja Živinice
i kolko ce bimer bas popit za ta dva dana...rinaldo je napisao(la):dolazim i ja da podržim domaćine , subota Osijek , Nedjelja Živinice
Nexus je napisao(la):u nedjelju idealno vrijeme
http://www.accuweather.com/en-us/ba/federacija-bosna-i-hercegovina/tuzla/forecast.aspx
edo_16v je napisao(la):i hoce iko osim mene i mog druga Mustafe (jargo ) u nedelju voziti ovo :icon_question::icon_question:
esso_sa je napisao(la):Doso bi ja maxuz da vam poremetim planove (previse ste mi samouvjereni ) ali se u subotu vjesam
Got2b je napisao(la):abd pa se i vidimo gore...
kakve su sad situacije sa rostiljima itd itd...znam da su prosli put neki pitali bilo je problema ...
nisam citao bas svaki post od pocetka...
jell i sad zabrana unosenja rostilja ili
esso_sa je napisao(la):edo_16v je napisao(la):i hoce iko osim mene i mog druga Mustafe (jargo ) u nedelju voziti ovo :icon_question::icon_question:
Doso bi ja maxuz da vam poremetim planove (previse ste mi samouvjereni ) ali se u subotu vjesam
menso je napisao(la):i kolko ce bimer bas popit za ta dva dana...rinaldo je napisao(la):dolazim i ja da podržim domaćine , subota Osijek , Nedjelja Živinice
edo_16v je napisao(la):jel vozis ili opet parking
Ervix_focus je napisao(la):rinaldo je napisao(la):dolazim i ja da podržim domaćine , subota Osijek , Nedjelja Živinice
To se cijeni prijatelju