zastita!!!

zastita!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
koja je po vama najbolja zastita???
da li je istina kao sto kazu da nijedna zastita nije 100% sigurna i da uvijek ti neko moze auto ukrasti!!!?
odnosi se vise na ova novija auta od 2005 god. pa do 2010!!!

Član
kondom:lol::lol:
:icon_exclaim:

:lol:e sad ozbiljno po meni lavlja kanda ne zato sto je nesto spektakularno nego vecina odustane kad je vidi na volanu;)

Član
cogent_boy je napisao(la):
koja je po vama najbolja zastita???
da li je istina kao sto kazu da nijedna zastita nije 100% sigurna i da uvijek ti neko moze auto ukrasti!!!?
odnosi se vise na ova novija auta od 2005 god. pa do 2010!!!

Sta god da stavis dobro je ...
Logicno da ce lopov ukrast auto koje nama nikakvu zastitu nego neko s bilo kakvom. . .

Član
ako se 'majstoru ' baš tvoje auto svidi nema tog ključa.
za svaku kategoriju vozila postoji i kategorija 'majstora'..:icon_smile:

Član
ne postoji zastita 100%, svaka zastita saamo usporava kradljivca, da pokupi plijen a u pitanju su minute, ..a sto sam gledao po jutub-e klipove, slabo da ima ista, ev primjer mult-lock pritisnu kvacilo i odguraju auto ..

Član
ko što nexus kaže ovi prekidači su dobra stvar... 30KM je jedan... auto ne može ni verglat... a neki su stavljali 230V na bravu pa:lol::lol: ako oće da ukrade auto on će to riješit nekako jer ukradu 7-cu BMW... ;);)

Član
zlajaaa je napisao(la):
ko što nexus kaže ovi prekidači su dobra stvar... 30KM je jedan... auto ne može ni verglat... a neki su stavljali 230V na bravu pa:lol::lol: ako oće da ukrade auto on će to riješit nekako jer ukradu 7-cu BMW... ;);)

+ i - spoji direktno na bombminu i eto mu kontakta bez kljuca...onda sarafcigerom samo napravi spoj na alnaseru,tad auto zavergla i naravno upali,,malo je ovo tesko izvest kod novijih vozila jer kad otvori haubu ima onaj poklopac motora.......a starije vozilo ide lagano ovako.....
ja ti savjetujem lavlju kandzu,,to je po meni najbolje,:cool:

ili da nosas volan za sobom ko mr been:D

Član
Dzeniii je napisao(la):
zlajaaa je napisao(la):

+ i - spoji direktno na bombminu i eto mu kontakta bez kljuca...onda sarafcigerom samo napravi spoj na alnaseru,tad auto zavergla i naravno upali,,malo je ovo tesko izvest kod novijih vozila jer kad otvori haubu ima onaj poklopac motora.......a starije vozilo ide lagano ovako.....
ja ti savjetujem lavlju kandzu,,to je po meni najbolje,:cool:

ili da nosas volan za sobom ko mr been:D

pa može stavit na dovod goriva:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:

garaza i u njoj alarm ili kamera al da se ne vidi,alarm na autu,neka zastita na volanu mehanicka i rasvjeta oko kuce... :icon_smile:

a jedan haver ima posebnu bravu na garazi,nisu ove elzet brave ni katanci,neg napravio nekakav kljuc ko u starim filmovima,oni veliki kljucevi :D

Član
Dobra ti je bilo kakva zaštita za ove naše hajvane!Ja sam jednog uhvatio kako mi kamenom obija bravu:lol::lol:života mi moga

Član
ma najboljw ti jw kasko osiguranje i kakav alarm da uplasi ove lopovcice koji hoce cd player a ne auto...ili jeftinija ali podjednako dobra ZEDER ...nisam cuo da je neko ukrao auto sa zederom ...

BHT Ovisnik
nista nije 100% sigurno,sve ovisi za sto je lopov ispraxan:D
ja imam multilock i garazu,a prekidac moze biti dobra furka;)

Član
D_cash je napisao(la):
ma najboljw ti jw kasko osiguranje i kakav alarm da uplasi ove lopovcice koji hoce cd player a ne auto...ili jeftinija ali podjednako dobra ZEDER ...nisam cuo da je neko ukrao auto sa zederom ...

Gledao sam video kako profesionalci kradu najnovija auta sa svakom mogućom zaštitom!Netreba im preko par minuta za bilo koju zaštitu!Još im je lakše ako imaš naljepnice na autu od pojednih zaštitnih firmi.Znaju protokol i znaju svaki korak zaštite!Preporuka policije je bila da se stave naljepnice od krivih firmi na auto,da ih se tako pokuša zahebati;)

Član
ZELA GTI je napisao(la):
D_cash je napisao(la):

Gledao sam video kako profesionalci kradu najnovija auta sa svakom mogućom zaštitom!Netreba im preko par minuta za bilo koju zaštitu!Još im je lakše ako imaš naljepnice na autu od pojednih zaštitnih firmi.Znaju protokol i znaju svaki korak zaštite!Preporuka policije je bila da se stave naljepnice od krivih firmi na auto,da ih se tako pokuša zahebati;)

njemački profesijonalca koji obija auta za policiju! obija t4 kombi, audi, 7-cu.... šta ja znam ispod jedne minute. bez tragova da je obijeno:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.