zastita!!!

zastita!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
zlajaaa je napisao(la):
ZELA GTI je napisao(la):
D_cash je napisao(la):
ma najboljw ti jw kasko osiguranje i kakav alarm da uplasi ove lopovcice koji hoce cd player a ne auto...ili jeftinija ali podjednako dobra ZEDER ...nisam cuo da je neko ukrao auto sa zederom ...

Gledao sam video kako profesionalci kradu najnovija auta sa svakom mogućom zaštitom!Netreba im preko par minuta za bilo koju zaštitu!Još im je lakše ako imaš naljepnice na autu od pojednih zaštitnih firmi.Znaju protokol i znaju svaki korak zaštite!Preporuka policije je bila da se stave naljepnice od krivih firmi na auto,da ih se tako pokuša zahebati;)

njemački profesijonalca koji obija auta za policiju! obija t4 kombi, audi, 7-cu.... šta ja znam ispod jedne minute. bez tragova da je obijeno:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nije taj,ova je emisija bila na HRT-u prije par godina,al svejedno;)Bilo ga je užitak gledati:lol::lol:

ma ako se lola namjeri na tvoje auto tu nema spasa, da ne znam ti sta imas pomoci mu nema....

Ja imam Zeder i Alarm, blokadu i jos par sitnica, i opet ne spavam mirno, vjerovao ili ne.....

zen3dom je napisao(la):
ma ako se lola namjeri na tvoje auto tu nema spasa, da ne znam ti sta imas pomoci mu nema....

Ja imam Zeder i Alarm, blokadu i jos par sitnica, i opet ne spavam mirno, vjerovao ili ne.....

ok hvala vam puno ste mi pomogli!!!!

zlajaaa je napisao(la):
ko što nexus kaže ovi prekidači su dobra stvar... 30KM je jedan... auto ne može ni verglat... a neki su stavljali 230V na bravu pa:lol::lol: ako oće da ukrade auto on će to riješit nekako jer ukradu 7-cu BMW... ;);)

odakle dovede struju 230 v na bravu??
jedino to mozda u garazi moze!!
al mene vise zanima kradja auta u gradu ili negdje vani...

Član
uspiju ljudi ukrast sve i najnovije mercedese,BMWove itd kolko god se trudio lopovi su ispred tebe uvijek se nadje neka fora da probiju zastitu al normalno je da ce mu lakse biti ukrasti auto bez bilo kakve zastite nego ono oko kojeg se mora malo vise potrudit :icon_rolleyes:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.