soova Član 07.08.2015 #3.529 Ma novinari na klixu retardirani. Sinoc me stara budi kaze aaa zapalise ti auto na parkingu ja ko budala poletio.
Ma novinari na klixu retardirani. Sinoc me stara budi kaze aaa zapalise ti auto na parkingu ja ko budala poletio.
PassatVWB3 Član 08.08.2015 #3.533 Danas ispred Binga u Kladnju. Jos sam u Zivinicama vidio C63 AMG, Porsche Carrera S Cabrio, al nisam stigao uslikati.
Danas ispred Binga u Kladnju. Jos sam u Zivinicama vidio C63 AMG, Porsche Carrera S Cabrio, al nisam stigao uslikati.
Porschefan Član 09.08.2015 #3.537 Danas sam vidio ovo, bio u prolazu pa nisam uspio slikati ili snimiti u vožnji, ali radi se točno o ovom primjerku Ove slike su iz HR, znači da se stalno mota po ovoj regiji Agera R
Danas sam vidio ovo, bio u prolazu pa nisam uspio slikati ili snimiti u vožnji, ali radi se točno o ovom primjerku Ove slike su iz HR, znači da se stalno mota po ovoj regiji Agera R
Vorda Član 09.08.2015 #3.540 Passat 5+ 2.0 u perfeknom stanju,dupla grana i ima jako dobar zvuk,slikan u Tesliću.