Nije Rimac, na jednom forumu sam vidio da su već raspravljali o tome čiji je ovaj Koenigsegg. Reg. je na Monaco a vozio ga je neki Alžirac. Tko je danas vozio nije ni bitno, auto se ne uklapa u okvire planeta Zemlje a kamoli u promet u Neumu, nevjerojatan prizorRimac???
Šta je po tebi ovdje zanimljivo?Golf 2 GTI Uslikan u Doboju,mislim da je iz Rudanke.
Prodat za 3500,ima 150KSPogledajte prilog 55974 Pogledajte prilog 55975 i sequent plin
Opet ti?!Passat 5+ 2.0 u perfeknom stanju,dupla grana i ima jako dobar zvuk,slikan u Tesliću.Pogledajte prilog 55977
De odvadi malo, ovo ni vlasniku auta nije zanimljivo.Passat 5+ 2.0 u perfeknom stanju,dupla grana i ima jako dobar zvuk,slikan u Tesliću.Pogledajte prilog 55977
Ferrari je danas mislim otisao u historiju, sreca velika bez ozbiljnih povreda za ucesnike u udesu. Nisam imao kad slikat al moglo je biti svasta.
Gdje ga je razbio? U Zimci? Ili kod VGT-a (Remis-a)? Znam da su tu dva sudara bila danas.Ferrari je danas mislim otisao u historiju, sreca velika bez ozbiljnih povreda za ucesnike u udesu. Nisam imao kad slikat al moglo je biti svasta.
Nije 2.0 vec je 1.8 T + chip. Ima preglasan zvuk za dalje puteve. Porsche rore. Sto se grane tice nema ni zadnjeg ni srednjeg lonca. Sada je na fabrickim oprugama ili je podginut (gewinde) nije vise zakucan kao sto je bio. I nije njegov, kupio je takavPassat 5+ 2.0 u perfeknom stanju,dupla grana i ima jako dobar zvuk,slikan u Tesliću.Pogledajte prilog 55977