A20DTH je napisao(la):
dado...c::: je napisao(la):A20DTH je napisao(la):
znam da je star ovaj post al malo jest smijesno mnogi misle ovo ide i nesto jer se cuje al motor je ok vw t2 kombija standard motor 1.6 benzin prosle godine mu skidali mjenjac i raidli a sto je naj smijesnije koliko je auto kita potroseno na auto cisti 150 kg jos je u prnjavoru kod istog vlasnika koji je i napravijo
EdinZa je napisao(la):dado...c::: je napisao(la):A20DTH je napisao(la):
znam da je star ovaj post al malo jest smijesno mnogi misle ovo ide i nesto jer se cuje al motor je ok vw t2 kombija standard motor 1.6 benzin prosle godine mu skidali mjenjac i raidli a sto je naj smijesnije koliko je auto kita potroseno na auto cisti 150 kg jos je u prnjavoru kod istog vlasnika koji je i napravijo
Pa ide li ista?
Shelby je napisao(la):devil je napisao(la):Ovaj Mercedes "ALMINA" viđam skoro svaki dan,ovo voza rodica od moje komšinice. Cura je glupa k'o tocilo,a glumi nešto..Inače,Mercedes uživo je premoćan,velika je šteta ko ga vozi...:icon_evil:
kol'ko rodica ima godina?
da ne spominjem Tolinog ferrarija,vise nije zanimljiv koliko se cesto vidja po gradu :lol:
i da,sad je na našim tablama
sandy_mo je napisao(la):Shelby je napisao(la):devil je napisao(la):Ovaj Mercedes "ALMINA" viđam skoro svaki dan,ovo voza rodica od moje komšinice. Cura je glupa k'o tocilo,a glumi nešto..Inače,Mercedes uživo je premoćan,velika je šteta ko ga vozi...:icon_evil:
kol'ko rodica ima godina?
da ne spominjem Tolinog ferrarija,vise nije zanimljiv koliko se cesto vidja po gradu :lol:
i da,sad je na našim tablama
Ciji je tocno ovaj Ferrari, vozao se ovuda po Mostaru, sta je tocno pod haubom, kolega se sa BMW-om trkao sa njim, patio se Ferrari samo tako al nije mu mogao nista