RS TURBO je napisao(la):ja sejavljam i javljacu se kad stavljaju ove smijesne cijene, pa bolan de pogledaj cijene 5000km dati za golf keca 1.1 benzin, mogu misliti koliko gita ima na tom autu i da mi je znati koja ce budala to kupiti da je stavio normalnu cijenu kao sto i svaka druga auta imaju pa ne velim ali ovako :lol::lol::lol::lol:
Auto jeste fino za vidjeti jer je sve fabricki ali cijena je
Anes_mo je napisao(la):RS TURBO je napisao(la):ja sejavljam i javljacu se kad stavljaju ove smijesne cijene, pa bolan de pogledaj cijene 5000km dati za golf keca 1.1 benzin, mogu misliti koliko gita ima na tom autu i da mi je znati koja ce budala to kupiti da je stavio normalnu cijenu kao sto i svaka druga auta imaju pa ne velim ali ovako :lol::lol::lol::lol:
Auto jeste fino za vidjeti jer je sve fabricki ali cijena je
Kako to zakljuci ?
MantaFan je napisao(la):Prosli tjedan u Mostaru sam vidio Masseratia Quattroportea i Aston Martina DB7, oba zagrebackih tabla. Nisam stigao uslikati.
s1ck je napisao(la):kec je vrh
danijel888 je napisao(la):MantaFan je napisao(la):Prosli tjedan u Mostaru sam vidio Masseratia Quattroportea i Aston Martina DB7, oba zagrebackih tabla. Nisam stigao uslikati.
ima maserati bijeli ali grandturismo i aston martin db9,db7 jos nisam vidio u nas.
MantaFan je napisao(la):Da, to je taj A sreca pa u nas ceste odlicne :lol: