Ma nebitno ali on ga voza ima sigurno 2-3 godineGOLF TZ je napisao(la):cayenne je jeftiniji od q7...
ArminM je napisao(la):ovaj lik diplomirao na Oxfordu, moze vozat sta ga volja, ovaj porshe ima poprilicno fin zvuk, hoce ga nekad ismet opalit pa se moze cuti
Sarajlic je napisao(la):ArminM je napisao(la):ovaj lik diplomirao na Oxfordu, moze vozat sta ga volja, ovaj porshe ima poprilicno fin zvuk, hoce ga nekad ismet opalit pa se moze cuti
Al opet meni od njihovih auta nekako eclipse ima najbolji zvuk,meni bolji i od astona
ArminM je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):ArminM je napisao(la):ovaj lik diplomirao na Oxfordu, moze vozat sta ga volja, ovaj porshe ima poprilicno fin zvuk, hoce ga nekad ismet opalit pa se moze cuti
Al opet meni od njihovih auta nekako eclipse ima najbolji zvuk,meni bolji i od astona
trebas ufatit ferida nekad poslije nekog koncerta u monacu, kad izadje pijan, pa da mu kazes da malo turira, da vidis, mislim da bi promijenio misljenje, onaj hari vise dere onog eclipsea pa si mogao primjetit, tih je i on na niskim obrtajima, derali smo ja i supa njega:icon_biggrin:
aston je brutalan na visim obrtajima:icon_smile:
Porschefan je napisao(la):Ima Caterham i od 100ks, tako da nije čudno ako je Golf bio brži :icon_smile: