Jebote reko,na forumu mi djeluje kao normalan covjek :lol:BlackPrince86 je napisao(la):Jbt svi me brkaju sa njim :lol: a nije mi niko reko da je vidio ovaj Z a da nije gasao,neznam koji mu je djavo :icon_question: upamtit ce mene svi kao manijakaCoL3 je napisao(la):@GTI FAN
sad se ukljucujem na magistralu kad ovaj 350Z prođe,zvuk perverzija,ja sam isto mislio da je princ s foruma,kad eto nije
superman je napisao(la):kada sam bio na kampovanju na boračkom jezeru vračajući se vidio sam žutog audi r8 dijasporac imam neke slike, uploadujem kasnije
Lija:Evo nase starudije samo je dosta zapustena,hromirani djelovi poceli hrdjat i nije u bas extra stanju
Potpis,nije bas posebno zanimljiv ni rijedak.vladica85 je napisao(la):X6 totalno vec isfuran i nezanimljiv auto,kod nas ih ima jos malo ko golfova dvica
Potpisvladica85 je napisao(la):X6 totalno vec isfuran i nezanimljiv auto,kod nas ih ima jos malo ko golfova dvica
lhasa_green_beast je napisao(la):Eh kad sam ja na more isao, vidio sam SLS-a na bih tablicama, Continental sa 4 vrata, Mini Cooper sportska neka verzija, milion porsea i slag na tortu neki ford karavan ST ili RS verzija u capljini. I svjedocio sam potezanju lagune coupe Monaco verzija i Audi S8