za sve ljubitelje golf-a 2

za sve ljubitelje golf-a 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pretpostavljam da si se više orjentirao na stayling kao što rade za 402,boja je simpatična,moram se složiti s dečkima da kad se stavi više plastike pogotovo na dvicu,on definitivno gubi svoj oblik i postane ko igračka.Budući da si fan tuninga,zadnji branik bi stvarno trebalo maknuti jer poprilično odskače od auta,a mreže na spojlerima...to je malo ajmo reći komplicirano za održavanje.
Old school je najbolji iz razloga što čovjek ulaže u izvornost što ga više košta nego da ga tunira,mada se to na prvi dojam tako ne čini....rijetkost je viditi da netko drži do starijih auta i većina ih se upotrebljava za "majstorske zanate",ali pravi znalac tko prati dvice među njih 20 naći će onu kakav auto treba biti.
bitno je da se trudiš i ulažeš,moj jedini savjet----sve u ograničenim količinama ;)

Početnik
jel ti pravis auto da se tebi svidja ili nama
ako je tebi onda ok
a ako je nama onda nidje veze,jer sva ta plasticna ambalaza uklopljena sa socijalnim felgama i nekim gumama a la IMT 599 meni izgleda da prostis grdno...

Član
fina je boja, maska badlook, farovi i urezi, ostalo, pogotovu pragovi u zadni branik ne odgovaraju! ali pošto si "pare" i trud uložio skin samo body kit, prodaj nekome!;)

Legend
bolje da si te pare koje si dao na plasticnu glupost po autu ulozio u gewinde i neke j*ene felge,al sta je tu je,tebi se svidja i postujem...

Član
i danas su felge stigle
db6d44efed4ecbd40fc7d3f580005e0e.JPG

3cc035f49c5bdd15d43dd20351aa6aa9.JPG

sutra malo troble i klijesta ofarbat i bit ce dobro.nadam se

Član
tvoj i moj golf su nebo i zemlja ...
moj ukus i tvoj ukus takodje nebo i zemlja...
ali ja postujem tudje radove,posebno kada se rade kvalitetno...
da si ofarbao u neku losu boju,mozda bih te i kritikovao,ali ovo je tvoj stil i furaj onako kako si zamislio!
sretno

BHT Ovisnik
s felgama je vec malo drugicija prica,jos kad legne u pod nece biti bas lose,samo moja preporuka kao svih drugih malo zadnji branik redizajniraj,kao sto je netko stavio,manje otvore i ako nema distancere(cini se da nema,il sto je odignut) stavi jedno 2 cm nazad i bit ce to:cool:

steta sta nema na ovome forumu binaries slika golfa 2, svi golfovi uhvaceni nekim aparatom za slikanje! 55 stranica, na svakoj stranici i po 20ak razlicitih golfova, izgubis jedno vecer al sigurno ces prominiti misljenje koje trenutno imas, ubiti i sam ces nakon nekoga vremena skuziti samo sta ce onda biti kasno jer si ulupa masu masu para a moga si ih bolje iskoristiti al znas kako se kaze, najbolje se uci iz svojih gresaka!
i vi koji govoriti furaj svoj stil, il mu nezelite dobro il zelite ispasti kraljevi kao pojedinci koji ce u moru gadjenja prema golfu biti razliciti!

sada za sve one koji kazu za razliku od svih duja german style-a da je tvoj osvjezenje, pa ljudi jeste normalni, kao prvo svi ti german style-ovi na dujma nisu isti, ima svega par kopija wannabe neka vrhunski odradjena duja!
ostale sve se razlikuju, sve, dotijedna!

usporedbe radi "od svih duja german style-a da je tvoj osvjezenje" ti je ravna usporedbi od svih savrseno nasminkanih zenski stoji jedna potencionalno lijepa ali gadno nasminkana! ova gadno nasminkana zenska je vama osvjezenje, DOBRO! Meni i ostatku 90% ljudi nije!

sta se tice svacijeg komentiranja, imaju pravo svi komentirati jer momak je stavio topic odnosno temu da ljudi izjasne svoje misljenje!
pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.