mozes sloziti od sestice climatic koji je puuuno ljepsi od golf 5 climatica
nasao sam ja sve kako se radi, moram komplet zamijenit unutra sve, a to je vec prevelika investicija a probao sam od golf 6 climatic i sve odgovara ali ne mogu regulisati gdje da puse jer je onaj na sajlu a kod sestice nije sajlaIz tuzle si cesto te sretnem pa raspitaj se za ovog elektricara iz nipexa. Ne znam mu ime al znam da ima radionicu negdje u tz. Mozda i nekod od forumasa zna. Ugl prijatelju je reko da mu moze manuelnu klimu prepravit na climatronic, jest da se radi od passatu 5 al eto.. moram pitat za broj mozda i ima negdje.
Inace golf je pojava, zanimaju me ti stopovi, bas sam vozio neki dan iza tebe skreno si gore za batvu na lezecem novom. Extra izlgeda, hocu i ja haha
pa trebao se prodati ali sam odustao, onako sam ga ostavio na piku pa ko se javi neku mu cijenu kazem pa ako ode za te pare onda ide drugi projekat ali mislim da nece ici nigdjePrejak je golf, samo zasto prodajes nakon toliko radova?
Zato necu prodavati, sebi cu ostavit jos koju god.ja svog nisam mogao prodati za dobre pare koje sam ulozio pa sam poskidao i u dijelovima prodao i tako izvuko koju hilju 95% kupaca bjezi od takvog auta a 5% koji bi voljeli tako auto obicno nema kesa