Član
Hehe 19", 235/35 a to je ona dioda sa projektorom, jaka, spojena na konektor i preko vcds-a ukljucen puddle lightJebote koda nisu 19 nesto mi malo izgledaju il ugao slikanja vara..a ova dioda ubi na retrovizoru na sta je prikljucenja..
Hehe 19", 235/35 a to je ona dioda sa projektorom, jaka, spojena na konektor i preko vcds-a ukljucen puddle lightJebote koda nisu 19 nesto mi malo izgledaju il ugao slikanja vara..a ova dioda ubi na retrovizoru na sta je prikljucenja..
Joj ne sjecam se drug, znam da ima 6 dioda i imaju hladnjak na sebi, i evo 3 god. rade superKoje su ti tacno LED diode na tablicama?
Vjerujem da su udobna samo izgled im nije jaca strana, mada to sad nije preko potrebna investicija, auto je skockano samo takoDa da od Passata 6, odlicna su, malo ce se jos radit pa ce to bit bombonaa
Bgmi ne mogu da se sjetim, daavno sam to narucio na ebayu, cuo sam imaju neke sa crvenom plocicom kao te su boljeMene jebu redovno te diode....malo malo pa trepere...a kupio sam ih do sad 30ak najmanje....
Imas za tablicu kupit citava kucista sa diodom u sebi. Ne prijavljuju nista ne trepere a extra sijaju. Ja 40 km platio, potrazi na piku.Koje su ti tacno LED diode na tablicama?
Ja sam ove uzeo, http://www.olx.ba/artikal/20511978/max-led-3w-maglenke-dnevna-svjetla-daytime-diode-drl/Imas za tablicu kupit citava kucista sa diodom u sebi. Ne prijavljuju nista ne trepere a extra sijaju. Ja 40 km platio, potrazi na piku.
A edine gdje si uzeo te za retrovizore, sutra da ih ubacim
ma ja stavio stare, al ici ce od MK6 retrovizori, ma joj kinez to kad napravi nikad ne znas kako ce bitJesu li to opet vraceni stari retrovizori?!
Ja sam za tablice uzeo ove
http://www.ebay.com/itm/2x-36mm-Whi...r_Truck_Parts_Accessories&hash=item2eade575c5 .rano mi je jos ih pohvalit ali vise od 3 mjeseca rade ne titraju,lijepo svijetle, poslije vise ledica koje sam kupovao ove najduze rade. Da ih ne ureknem
Čuj malo izgledaju??? petica ima velike blatobrane, ko i većina " novijih" auta na koja se 18-19 pa čak i 20 da utrpati. Meni izgleda topJebote koda nisu 19 nesto mi malo izgledaju il ugao slikanja vara..a ova dioda ubi na retrovizoru na sta je prikljucenja..