Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Veliko hvala GolFanatiCars i ArminM na nesebicnoj pomoci oko onoga za ventilaciju... drago mi je znat da se ima na koga oslonuti bilo gdje u drzavi nam... svaka cast...
nema na cemu drug,tu smo da se pomazemo,samo zovi,u svako doba dana i noci. Meni licno forum znaci puno vise od stranice na kojoj provodim vrijeme,znam da bi i ti nama pomogao,isto kao i mi tebi,,zato samo naprijed,i ovaj novi update sto pripremas znam da ce biti super,puna podrska s nase strane,pratimo sve tvoje radove sa velikim zadovoljstvom
Jos jedna sitnica, obrvica, najvjerovatnije MADE IN GERMANY, jer se jako fino uklopila na fabricku masku, maalo jos popraviti zazor na lijevom kraju i to je to... :icon_biggrin:
Veliko hvala FUNKY otisao kupio i poslao mi, hvala jos jednom
Hvala na komentarima... obrva zasad ostaje, promjene mi prijaju a izgleda kao da je i bila tu...
Nego, stigla maska
Zmigavci, clear smoked sa pozicijom...
Strut barovi (nisam uslikao prednji, al' znaju svi kako izgleda)
Inace je i ovaj (kako pise) predvidjen za naprijed, ali se odlicno uklapa i nazad jer ima podesavanje duzine, a posto mi se "malo" uvijaju solje pri voznji na stazi, dobro ce mi doci... a imam i za sta zakaciti H pojaseve...
A, nekidan sam stavio i nove tapacirunge na solje... od "BUCKY-ja"
Jos jedna sitnica...
Noveee... nesto su krace od proslih, trebalo bi da naprave dobar pos'o...