Sad su svi pametni et pun je pik toga al mi neamo para da kupimo bolje takav komentar ostaviti...haya..sad mi levati ne koristimo pik...Sta se cudite, malo pika i naletit ce i vama. mislio sam ih ja uzet ali nije htio momak slat brzom postom, cijena smijesna bila
Sad su svi pametni et pun je pik toga al mi neamo para da kupimo bolje takav komentar ostaviti...haya..sad mi levati ne koristimo pik...
Ouuu bogami ti se nakupio ovih dijelova nego Dax u ruku i peri ovoo da se sijaju,,,
Provjerite neke stvari pa onda pisite.....forumasi sa drobom ispred sebe toplom sobom i laptopom sididte do garaze upalite automobil....aaaa jbg vi nemate auto,pardon nemate ni dozvolu..papa....Skrabo izvini na off-u ako ces prodati sjedista reci cijenu???pozSkrabo, razumijemo se, znam koliko si platio sjedala i same elektricne vodilice kostaju tu sumu u €. a ova djeca sto pisu komentare po bht mogu da sline
Bolji ti je tisal uno za sjedista od daxa ostaju bjele fleke posle. A sjedista vrh ja bi ih ostavio u golfu