Član
RE: VW Golf mk2 GTD koza,servo by Skrabo,felge Powertech 15´8J et15 str.50
Ma hocu onda,malo silikona po sredini sa strana dvoslojna traka i bilo
Ma necu auspuh da diram jer je ovo ona fabricka rora i lonac sa vecim fi i meni se svidja,a hocu uvijek se sjetim ali zaboravim
I ja cu tako onda
Sta si odlucio za spustanje
Viditi cu da je i ja tim ljepilom uhvatim malo,ima na njoj vibracija koliko hoces jer mi polica od gepekta pravi vibracije na zadnji gepekt/haubu i ima dosta vibracija iznutra se cuje ovaj okvir stalno da vibrira :icon_rolleyes:
Ali uhvatiti cu je ja da je niko vise ne skine nikada
dzinn16v je napisao(la):Ja bih skinuo okvire...zalijepi je slobodno u mene je tako godinama.
Valjalo bi skinuti i ovu antenu i postaviti onu na krov i GTI nastavke na lonac:icon_smile:
PS promijeni naslov...felge su u livnu ima 100godina
Ma hocu onda,malo silikona po sredini sa strana dvoslojna traka i bilo
Ma necu auspuh da diram jer je ovo ona fabricka rora i lonac sa vecim fi i meni se svidja,a hocu uvijek se sjetim ali zaboravim
bad_look je napisao(la):Ma traka dvoslojna eno je na autu 2 godine drži nema šanse otkinuti tablicu..naprijed sam pojačao šarafima...pozzzz
I ja cu tako onda
Sta si odlucio za spustanje
Solomaher je napisao(la):Ma ja sam je ljepilom za šajbe na 3-4 mjesta, kasnije pokušavao sam da je "otkinem" ali neće tako da sam miran Ja sam razmisljao o traka, dosta ih kaže tako da su uradilii pa im drži, ali opet na tebi je izbor :icon_smile:
Autić naravno k'o bombona
Viditi cu da je i ja tim ljepilom uhvatim malo,ima na njoj vibracija koliko hoces jer mi polica od gepekta pravi vibracije na zadnji gepekt/haubu i ima dosta vibracija iznutra se cuje ovaj okvir stalno da vibrira :icon_rolleyes:
Ali uhvatiti cu je ja da je niko vise ne skine nikada