Ma moj enese kad mi je prijatelj javio da je nasao ove farove obradovao sam se kao malo dijete farovi su vrh i definitivno cu ostaviti obadva front-a stim da bih prodao ove farove od venta i uzeo fk model farova ,a sto se tice felgi trazicu 195 45 17 jest da je tesko naci taj profil gume i on bi bio idealan a ako nenadjem onda cu ici 205 40 17.odicno druze
i jedan i drugi front je predobar,samo naprijed koji god da odlucis .... ne prodaji ni jedan
a za felge , trazi manju dimenziju gume da se 17-ka zabode blize obrvi
Kako kome ja dosad svako auto koje sam imao jedan set felgi je bio kod mene najvise jednu sezonu i onda sam mijenjao tako da su mi ove jubi bas bas dosadile,mozda bi ih i ostavio i zakucao auto u pod ali to nemogu uraditi jer nebih onda mogao u garazu ulaziti jer mi je garaza na -1farovi su predobri,
a felge su dobre ali po meni su totalno isfurale. ali to je samo moje misljenje
Vidjecemo stace biti kad sve zavrsim i postavim na auto a i ako nebude jebat ga svakako na kratkom svijtlu imam socivo a i na farovima motorice za regulisanje visine snopa pa tako da mi ovo dugo i ne predstavlja neki problemodlicno ovo izgleda, ja sam donio iz italije jedan chrom sprey i mogu ti rec da extra stvar pravi, isto izgleda kad se osprica kao i ovaj tvoj, bar koliko mogu sa slike da vidim. ja se razocarao kad sam vidio, kontam bacio sam pare, medjutim navece ludnica, jako dobro baca svjetlost, nadam se da ce i tebi isto bit