Nexus je napisao(la):nemoj ziv bio ovih GTi replika preko glave su mi,sestica odlicna,motor jos bolji
aldinbih je napisao(la):Nexus je napisao(la):nemoj ziv bio ovih GTi replika preko glave su mi,sestica odlicna,motor jos bolji
To sam mislio staviti,ali vidio sam u becu jednu istu sa felgama ovim,bezveze su.
Na koji si motor mislio,od sestice ili zvijer koja stoji tamo ispred nje.
dado307 je napisao(la):extra 6ica, oprema ko kod mene koliko vidim po slikama, boja prelijepa, i ja sam se dvoumio izmedju ove tvoje i crvene, ipak uzeo crvenu... motor........ uhh 140ka... zvjerkica... pozdrav druze i izvjestavaj nas vidim imas fine planove
aldinbih je napisao(la):dado307 je napisao(la):extra 6ica, oprema ko kod mene koliko vidim po slikama, boja prelijepa, i ja sam se dvoumio izmedju ove tvoje i crvene, ipak uzeo crvenu... motor........ uhh 140ka... zvjerkica... pozdrav druze i izvjestavaj nas vidim imas fine planove
Koji je u tebe motor?
Za sad je plan ovaj:Navlake koza platno(prava koza)na sjedista i na vrata
Xenon 8000K
Felge neke sto dobro stoje(chrom ne dolazi u obzir)
Chip
Sve ovo malo pomalo ce ici,nije mi zurba sredjivati jer i ovako je dobra.Ja sam zadovoljan ne kvari se,udoban je dovoljno,ide savrseno.U ovih 30000 za godinu dana smo zamjenili samo neke plastike u onom sistemu za dizanje stakala(tvornicka greska,to smo garancijom rijesili)i u stop ulazila voda(isto garancija)
aldinbih je napisao(la):Da naravno idu farovi sa lecom.Zato kazem kasnije pa otici u austriju za godinu do dvije kad bude dosta udarenih a da su farovi ispravni,platis za bagatelu
Vec sam rekao da felge gti necu stavljat.Vidio sam skroz istog s tim felgama,ne lice ni na sta.Za nase puteve su najbolje 17-ke,18 su vec slabije,a i nesmijem vecu felgu staviti,kad sam cesto po makadamu,non stop se penjem na trotoare.
Nasao je buraz u novoj gradiskoj neke felge dobre za nju,pa cemo to kupiti najvjerovatnije.