jeste, 2.0Hdi total je 14km litra a castrol 20,5kmZELA GTI je napisao(la):Pretpostavljam 307 hdi. Koliko košta kilo totala a koliko castrola?
skora je napisao(la):U Stila sipam Wurth-ovo ulje, evo presao vec 13k km i dosuo samo 0.2litre na 10k km! Uvijek ga stedim dok se ne ugrije masina, a onda po potrebi zavrti do 6000!
dellas je napisao(la):U saxa sipam elf competition st 10w40, staje 3 l, i verovali vi meni ljudi ili ne ne dolivam ni kap na 10000km. Potrosi manje od 0.2l...a ne stedim ga, motor presao preko 260000km
bmwscaner je napisao(la):nesto gledam kod vas KAKVO JE MJENJANJE ULJA NA 10 000km ?
MTR je napisao(la):skora je napisao(la):dellas je napisao(la):U saxa sipam elf competition st 10w40, staje 3 l, i verovali vi meni ljudi ili ne ne dolivam ni kap na 10000km. Potrosi manje od 0.2l...a ne stedim ga, motor presao preko 260000km
i ja sam sad u golfa sipao taj Elf , nema vise onog kliktanja od 5-6 sekundi dok se ulje digne :icon_biggrin:
A to je znaci zbog elf ulja:icon_question: Prvih par sekundi auto ne prima gas, jel mislis na to:icon_question:
OggyBoy je napisao(la):ESSO 10w40 mislim da je. Fabrička preporuka i držim se toga. Do sad nikad nije falilo grama ulja pri mjenjanju. Ne troši kapi ulja, što mi je malo čudno, al' ajd', počeće valjda trošiti uskoro.
Nece poceti:icon_smile: