Volkswagen Primio Vise Od 40.000 Prednarudzbina Za Golf Vii

Volkswagen Primio Vise Od 40.000 Prednarudzbina Za Golf Vii

Član
jeste šabani pa nije to samo sa golfom, izašao je set novi auta iz te grupacije otprlike tog segmenta krenuvši od audija, golfa, leona, sad će i oktavija.....itd...to samo da gledamo ovu grupaciju.... i svi imaju dobre izglede u odnosu na audi a3 koji košta 60hilja (mada mi nije jasno kad za te pare 4 ide,cc, i sl ), i opet će se prodaviti super ne samo golf već i oktavija i leon...

Ja imam solidnu peticu od snage do opreme male kilometraže 80milja (6brzina,bixenon,maglo,metalik-perla,4vrta,el.podiz,klimatronik,17fele) da uzmem istu peticu treba mi minimum 20 hilja, od kojih ću 5 izgubiti odma u prvoj godini....a 7 u odnosu na 5-6 nije toliko bolja...da ću dobiti neki bolji luksuz neću, da ću dobiti neku bolju opremu neću......čim ubacim više para u igru dolazim u klasu auta koja jedu golfa i sve ostale za doručak :)

Član
Ma to se vode onom komsija proslog ljeta uzeo 6-icu ja cu sad sedmicu njemu u inat:lol:
GOLF:lol:

MTR

Član
koji marketing i lazi , nije PREDNARUDJBA , vec ljudi uplatili avans , joj majko mila ko da je Bentley , a i tako ce ovih 40 milja napravit za mjesec dva jer se stancaju ko kasike , e sad pitanje je ODAKLE ce ga dobit : imaju samo 75 tvornica :D

Član
koliko god imali 'skromne resurse' opet će biti cca 1 milion godišnje golfaća :)

u bih početkom decembra

Član
hoce biti krvi kad bude limited edition,,,al ja da imam lovu za ovog golfa ne bi sigurno spado u ovih 40.000 ljudi...:icon_smile: