Franki Član 11.11.2012 #31 -Suki- je napisao(la): 40 000 onih sto nemaju asvalt do kuce Kliknite za proširenje... Moze ga vozat i po makadamu nece mu pocet cvilit plastike unutrasnjosti za 10000 kilometara kao u drugi.
-Suki- je napisao(la): 40 000 onih sto nemaju asvalt do kuce Kliknite za proširenje... Moze ga vozat i po makadamu nece mu pocet cvilit plastike unutrasnjosti za 10000 kilometara kao u drugi.
soffa Član 12.11.2012 #32 mokeBass je napisao(la): soffa je napisao(la): hoce biti krvi kad bude limited edition,,,al ja da imam lovu za ovog golfa ne bi sigurno spado u ovih 40.000 ljudi...:icon_smile: Kliknite za proširenje... sto lazes sebe:lol: Kliknite za proširenje... hehe ne bi ovu verziju mozda GTI bi...odnosno bi...:lol:
mokeBass je napisao(la): soffa je napisao(la): hoce biti krvi kad bude limited edition,,,al ja da imam lovu za ovog golfa ne bi sigurno spado u ovih 40.000 ljudi...:icon_smile: Kliknite za proširenje... sto lazes sebe:lol: Kliknite za proširenje... hehe ne bi ovu verziju mozda GTI bi...odnosno bi...:lol:
-Suki- Član 13.11.2012 #33 Franki je napisao(la): -Suki- je napisao(la): 40 000 onih sto nemaju asvalt do kuce Kliknite za proširenje... Moze ga vozat i po makadamu nece mu pocet cvilit plastike unutrasnjosti za 10000 kilometara kao u drugi. Kliknite za proširenje... pa gad su ga sapeli spanerima jebiga....
Franki je napisao(la): -Suki- je napisao(la): 40 000 onih sto nemaju asvalt do kuce Kliknite za proširenje... Moze ga vozat i po makadamu nece mu pocet cvilit plastike unutrasnjosti za 10000 kilometara kao u drugi. Kliknite za proširenje... pa gad su ga sapeli spanerima jebiga....