Član
Pardon , na isti nacin mu je dva puta otpao tocak tj. nije otpao nego se "izvalio". Eto bukvalac , ispravio sam se
darko13 je napisao(la):Poenta je da nije trebao preticati ondje gdje se nemože...da je po meni ovdje nije trebalo nikog kazniti...nekada za drastičnije stvari budu blaže kazne a za blage sudare prestroge kazne...pravila sve više guše F1...a po aktuelnim pravilima Ham je zalužio kaznu ovdje...
mtopic je napisao(la):Kad bi svi imali njegov temperament i karakter, to ne bi bila formula, nego demolition derby, ali nema veze, ne vrijedi to ovdje objasnjavati...
@ Hidraulic ... a gdje je to Massa trebao da ode? Da napusti trkacu putanju , a svi znamo kako se auto ponasa kad u zavoju mijenjas putanju! Massa je bio ispred i on ima pravo da bira putanju, a Hamilton je to znao! Njegov je problem sto on misli da se njemu svi trebaju sklanjati sa staze.
A ti Vernese hvalis Hamiltonovu agresivnost a pljujes Massu zato sto je mlaknoja. A evo u ovoj situaciji je Massa pokazao da nije mlakonja i agresivno se (S PRAVOM) branio i odma on zasluzuje kaznu, on nije ostavio mjesta i slicno! Pa jel ne vidis da sam sebe pobijas u svojoj zaslijepljenosti McM-om i Hamiltonom. Nemam ja nista protiv sto ti navijas za McM, naprotiv drago mi je da nas ima sto vise razlicitih, da mozemo raspravljati, ne bi bilo zanimljivo kad bi svi navijali za istog, ali trebao bi biti malo vise realan i priznati da je Hamilton ove sezone stvarno pretjerao. Kazes da niko nikad ne pohvali Hamiltona kad nekog pretekne majstorski ... pa pohvalite ga vi koji navijate za njega i to je normalno, ja navijam za Ferrari i pohvalicu njihove vozace kad naprave nesto dobro, ali isto tako cu ih i iskritikovati kad naprave glupost, i oni i tim. A ti pod svaku cijenu pokusavas opravdati svaku gresku koju Hamilton napravi ...