Chuck Norris skija uzbrdo...
Suze Chucka Norrisa lijece rak. Steta sto on nikada nije zaplakao...
-Chuck Norris je osvojio tri Grammya za zvuk koji proizvodi njegova noga u kontaktu s necijim licem...
-Kako bi dokazao da nije tesko pobijediti rak, Chuck Norris je dvije godine pusio petnaest steka dnevno i dobio sedam vrsta raka - i pobijedio ih dizuci utege 15 minuta...
-Sta je prolazilo kroz misli svih zrtava Chucka Norrisa prije nego umru? Njegova cipela!
Chuck Norris je vidio facu gazdarice Toma i Jerijja...
kako je tocak dobio ime??chuck je radio kolut naprijed i kolut nazad a ljudi su navijali.. to Čak,točak...
Došli Chuck Norris i Van Damme do Boga i sad ima mjesto s desna pokraj Boga. I sad On njima kaže da opišu sve što je dobro o njima, da se pohvale i 'ko bude bolji taj će sjedi s desna Njemu. Dođe 1. Van Damme i kaže:"Pa ja mogu više trbušnjaka napraviti, radim bolji kružni, općenito sam jači!". Chuck nakon toga dođe do Boga i kaže:"Sjediš mi na mjestu."
Chuck Norris se obogatio prodavajući svoju mokraću kao energetsko piće. To piće se zapravo zove Red Bull.
Chuck Norris je jednom davno udario konja u bradu, potomci tog konja su danas poznati kao žirafe.
Chuck Norris je jedini covjek koji je uspio da savlada Bore Lee-a. Na produzetke...
-Chuck Norris je opljackao banku preko telefona...
-Chuck se moze popeti na nizbrdicu i spustiti uz uzbrdicu...
-Chuck Norris je probio Da Vincijev Kod svojom nogom...
-Chuck Norris je jednom upozorio djevojcicu da bude dobra...Ta djevojcica je danas poznata kao Majka Tereza...
Jednom su Chuck Norris i Bata Zivojinovic obarali ruke...Porazeni je morao da pusti bradu...
Chuck Norris moze roštiljati na dnu mora...
-Chuck je jedini covjek koji je ugusio ribu u vodi...
Chuck čačka zube staklenom vunom...
-Chuck mora koristiti dvojnike za scene plakanja..
-Zasto negativci grade okrugle kuce...zato da ih Chuck Norris ne bi cekao iza ugla...
-Ne postoje retardirani ljudi,nego oni koji su upoznali Chuck Norrisa...
-Chuck je pronasao Sveti Gral...
-Chuck Norris je jedini covjek koji je prepisao na usmenom...
-Kada Chuck prelazi ulicu auta gledaju lijevo-desno...
-Omiljeni kviz Chuck Norrisa je 1 protiv 100...
-Chuck zna sve definicije osim definiciju milosti...
-Pri drugom koraku na mjesec Nil Amstrong je pronasao poruku "Chuck Norris je vec bio ovdje" ..