ArminM je napisao(la):ima vakuum,moze biti da mu jednostavno nije dovoljna smjesa zraka i goriva i da se gasi,provjeri kakva mu je ler dizna moze i ona zaj*avat,meni je jednom tako bilo na mom motoru,pa je bilo do vakuuma,slijedeci put me zezala ler dizna,malo radi i zasteka,kad sam je promijenio onda je bilo ok.
pokusaj rukom da pomjeris karburator,ali bez onog plasticnog poklopca,ako ti bude hodao karbas onda ti uvlaci zrak pa se to desava,ako je to imam pravo rjesenje za to
rumenige je napisao(la):ArminM je napisao(la):ima vakuum,moze biti da mu jednostavno nije dovoljna smjesa zraka i goriva i da se gasi,provjeri kakva mu je ler dizna moze i ona zaj*avat,meni je jednom tako bilo na mom motoru,pa je bilo do vakuuma,slijedeci put me zezala ler dizna,malo radi i zasteka,kad sam je promijenio onda je bilo ok.
pokusaj rukom da pomjeris karburator,ali bez onog plasticnog poklopca,ako ti bude hodao karbas onda ti uvlaci zrak pa se to desava,ako je to imam pravo rjesenje za to
Hvala buraz bio si u pravu,vakuum je bio.Sad radi odlicno! Sad dolaze na red ostale djidje-*ebiga tako je kad se voze nova auta:lol: Hvala jos jednom