Mah kakav BMW i zima, kakve gume i kakva elektronika. Mnogi testovi su dokazali da je zadnji pogon - motor i mjenjac naprijed jos u velikom zaostatku na snijegu u odnosu na klasicni prednji pogon. Ti auti su neupotrebljivi zimi - bar na uzbrdici, po ravnom se mogu ok kotrljati. Bas sam za vrijeme ovog snijega uzeo od tate BMW-a E46 i probao sta moze. Auto ima zimske gume Michelin Pilot Alpin - koje su daleko od losih, pa se ne mozes popeti uz brdasca gdje bi se sa Saxom popeo imam osjecaj sa ljetnim gumama. Ne preveliko brdo, auti sa prednjim pogonom se bez problema penju, ovaj stane smjesno rano i nece ni da mrdne. Probao sa upaljenim DSC-om i TCom, nece, ti pritisnes pun gas, on usporava, elektronika ga pokusava spasiti i stane na kraju. Iskljucis TC, popne se jednako visoko i opet stane, samo sad ti ne oduzima gas nego kad dodje na klizaviji teren pocne da okrece straznji kraj - sto nije dopustivo na uskim sarajevskim uzbrdicama. Tako da nemas nekog izbora, nego da ga parkiras u garazu i cekas ljepse vrijeme. Il stavljas neke vrece pjeska u gepek sto su prije radili, to nisam probao nit imam namjeru :icon_biggrin: