Član
Pike_gti je napisao(la):servis za 2.0 tdi je 350 km a za bmw-a bez hiljade ne govore s tobom....
Servis u Ovlastenom Servisu Tomic za moje auto 600km , a za 320d vjerovatno nije vise od 500km .. Ali Long Life Castrol Ulje tako da servis radis svakih 22 hiljade :icon_eek: dok ces ti do tad uraditi 3-4 servisa na 2.0 :icon_question:.
Ali ja licno idem na pola od ovog znaci servis svakih 11 hiljada . Mada oni daju garanciju za 22 hilj i tako servisiraju i nova auta pa ti vidi sad sta dode jeftinije !!??
A sto se tice zime samo bez naglih pokreta , ja sam imao priliku da je zena vozila auto a ja bio suvozac , i bio je decembar bas zima i dosli smo do jednog djela gdje se voda slijeva na cestu a posto je bio minus voda je zaledila i bas kad smo naisli na to Ona je naglo trznula volan da izbjegne taj dio i tako da je to uzrokovalo zanosenjem zadnjeg kraje par puta i na kraju sam ja uhvatio za volan posto se ona izgubila tako da se sve dobro zavrsilo ...
Poslije toga par put sam prosao tim djelom vecom brzinom bez ikakvih problema , i osim ovog driftanja sto mislim da je uzrokovalo ne iskustvo vozaca-ce prezadovoljan sam lezanjem auta u svim vremenskim uslovima.
Samo dobre gume i ne brini..
Astra je napisao(la):jebg probaj oba auta pa skontaj sta je bolje...sto se tice brzine 2.0 golf dere tog bmw-a u svakom pogledu...nikad se nisam vozio u bmw-u pa ne znam za komfor i ostalo, golf ce ti bolje cuvat na cijeni, jeftiniji servis, dijelovi,a ta zadnja vuca ja sam licno vidio X ruznih situacija kad ljudi nisu mogli da sidju strotoara, i kad je par takvih bmw-ova zanijelo po gradu nakon kocenja, ali opet nisam vozio pa ne mogu detaljno da kazem, peticu vozim auto je super, kvalitetan , ima sve sto je covjeku potrebno, mada mi je taj bmw prelijep, u svakom slucaju mislim da neces pogrijesit sta god da uzmes...
Koji to golf 2.0 dere 320d 2004 godina 110kw-150ps :icon_question: bas si se provalio sad , jos kazes dere ga u svakom pogledu !!!!