a brza posta ? pa ja sam poslo 4 felge 17" s gumama iz cazina u brcko za 20 KM ko god da ti bude vozio mroas mu nesto dati na pice, ne znam zasto komplikujes kraj brze poste
koja je to brza posta meni niko nikad nije ispod 50-80 naplatio
I ja danas zvao da posaljem felge i gume u Livno, brza posta trazi 80KM, tako da cu sutra nasuti 50Km goriva i otici pravo u Livno. Ne znam ko ce odvesti za 20km, pa neki dan sam poslao tablicu i saobracajnu i to kosta 13KM srry na offa brza posta ? pa ja sam poslo 4 felge 17" s gumama iz cazina u brcko za 20 KM ko god da ti bude vozio mroas mu nesto dati na pice, ne znam zasto komplikujes kraj brze poste
Drug ja sam s njima biciklo poslao za 14 KM. Sad ja ne znam je li to radi rodbinsko - prijateljske veze meni nesto jeftinije, al meni su pravo jeftini Pokusacu sutra naci odrezak za felge sto sam dobio gdje ima naznaceno da je posta 20 KM PozdI ja danas zvao da posaljem felge i gume u Livno, brza posta trazi 80KM, tako da cu sutra nasuti 50Km goriva i otici pravo u Livno. Ne znam ko ce odvesti za 20km, pa neki dan sam poslao tablicu i saobracajnu i to kosta 13KM srry na off