335i je napisao(la):pratim ovu temu o kradi dugo vremena,i ja sam bio par puta na redu da mi skida ju sa auta leisne i cepove i sta ja jos znam,od kad sam u gradio shok i valve sensor na alarmu i pratim na pageru sta se desava oko auta.
ako se vrata otvore ili gepek ili neko vise od 5 sec kod auta stoji da je mi na pageru signal i vizuelni sta je otzvoreno od tad mir !!!!!
sorry na off
olensoner je napisao(la):335i je napisao(la):pratim ovu temu o kradi dugo vremena,i ja sam bio par puta na redu da mi skida ju sa auta leisne i cepove i sta ja jos znam,od kad sam u gradio shok i valve sensor na alarmu i pratim na pageru sta se desava oko auta.
ako se vrata otvore ili gepek ili neko vise od 5 sec kod auta stoji da je mi na pageru signal i vizuelni sta je otzvoreno od tad mir !!!!!
sorry na off
Nije valjda da se i u Njemackoj kradu sitnice sa auta?
adi187 je napisao(la):A evo slika seta ovog dvosmejrnog alarma sa LCD daljinskim upravljacem i prikazom statusa vozila...zanimljiva stvarka,ima i mogucnost daljinskog paljenja auta i jos nekih gluposti :icon_smile:
Inace ovaj kosta 200 KM samo set ...
peugeot206 je napisao(la):nije mi jasna ova funkcija paljenja auta? kome to treba? I otkud znas da nisi slucajno ostavio u brzini a upalis...