elmo je napisao(la):Znam lika koji kaže nikada nije kupio nove gume niti je ikada lijepio gume kad se probuše,
Samo skine odgovarajuće sa drugih auta,
kreteni,:icon_rolleyes:
335i je napisao(la):pratim ovu temu o kradi dugo vremena,i ja sam bio par puta na redu da mi skida ju sa auta leisne i cepove i sta ja jos znam,od kad sam u gradio shok i valve sensor na alarmu i pratim na pageru sta se desava oko auta.
ako se vrata otvore ili gepek ili neko vise od 5 sec kod auta stoji da je mi na pageru signal i vizuelni sta je otzvoreno od tad mir !!!!!
sorry na off
OggyBoy je napisao(la):335i je napisao(la):pratim ovu temu o kradi dugo vremena,i ja sam bio par puta na redu da mi skida ju sa auta leisne i cepove i sta ja jos znam,od kad sam u gradio shok i valve sensor na alarmu i pratim na pageru sta se desava oko auta.
ako se vrata otvore ili gepek ili neko vise od 5 sec kod auta stoji da je mi na pageru signal i vizuelni sta je otzvoreno od tad mir !!!!!
sorry na off
Zanimljivo!:icon_confused:
335i je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):335i je napisao(la):pratim ovu temu o kradi dugo vremena,i ja sam bio par puta na redu da mi skida ju sa auta leisne i cepove i sta ja jos znam,od kad sam u gradio shok i valve sensor na alarmu i pratim na pageru sta se desava oko auta.
sorry na off
Zanimljivo!:icon_confused:
evo ti i slika pagerera
ovde imas sve info u kojem ti je stanju auto .....
dosta funkcija imas
paljene auta iz daljine ,sa dugmetom gasit otoranje gepecka itd