.nOKe je napisao(la):mozes imati 10 servera kad ne znas igrati i koristis cheat :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
SRAMOTA ! :icon_evil:
.nOKe je napisao(la):jarane gdje necu biti ljut
fol napravi server da igra raja
i onda udjes i on igra sa cheatom
ovako da pojasnim
znaci igramo dd2, prvih 10 rundi ubijamo ih nogama, (ja i tarik) protiv (mirze i jos nekog) i hajd sve normala, i taj mirza naravno pali cheat, ja nebih odmah ni skontao nego me izbacilo nesto i ja morao uci u njihov team, vidim kako mu nisan leta odmah na igraca cim pocne pucati, znaci ima AIM !
igram CSa preko 8god tako da bar to dobro znam, kako i sta ide... bio sam admin
no nebitno, mirza ja ti preporucujem da ne palis cheat bar kad sa rajom sa bh tuninga igras, tako bas nikad neces naucit da igras, al eto kako hoces
a sto se tice dokaza, neam ja sta dokazivat, sve je i vise nego jasno, nego ne placaj vise onaj server, dzabe trosis repa da svoje komplekse istresas putem cheata..
ja ti vise nikad uci tamo necu
toliko od mene
pozdrav
erol_brcak je napisao(la):Joj ovog Tarika kmice,ja ga sa po godine iskustva u kanteru namaro neki dan
edit.oooo vidi,(3) hiljadeti post mi ,vuuuuuhuuuu
(kako glup post )
DiAbLo je napisao(la):.nOKe je napisao(la):jarane gdje necu biti ljut
ovako da pojasnim
znaci igramo dd2, prvih 10 rundi ubijamo ih nogama, (ja i tarik) protiv (mirze i jos nekog) i hajd sve normala, i taj mirza naravno pali cheat, ja nebih odmah ni skontao nego me izbacilo nesto i ja morao uci u njihov team, vidim kako mu nisan leta odmah na igraca cim pocne pucati, znaci ima AIM !
no nebitno, mirza ja ti preporucujem da ne palis cheat bar kad sa rajom sa bh tuninga igras, tako bas nikad neces naucit da igras, al eto kako hoces
a sto se tice dokaza, neam ja sta dokazivat, sve je i vise nego jasno, nego ne placaj vise onaj server, dzabe trosis repa da svoje komplekse istresas putem cheata..
toliko od mene
pozdrav
POTPIS NA OVO SVE KO KUCA :icon_mad:
Mirza fakat ne znam kako te nije stid sto sam te i pitao , mada ti nisi odgovorio ...
Al opet nije loshe palite ponekad da makar imam konkurenciju neku :lol::lol::lol:
.nOKe je napisao(la):jarane gdje necu biti ljut
ovako da pojasnim
toliko od mene
pozdrav