U Omišu uhapšeni ubice Amara Mistrića

U Omišu uhapšeni ubice Amara Mistrića

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ovo je bacanje covjeka u trans... moze se smatrati i vrstom hipnoze i onda covjek radi sta mu se kaze... Psihologija je cudo!. Bas sam u srednoj imao temu o ovom nacinu hipnotiziranja pa sam izucavao pola godine ovu metode, psihu covjeka u ovom stanju, a cak smo isli u centar za psihologiju u Sarajevu gdje su nam pokazali josh strasnije snimke i objasnili nam kako se to radi. Bash je bio i jedan Psiholog prisutan koji to zna, al' koristi samo pri lijecenju oboljelih osoba., postoji ovo u sve tri velike religije.

Neke Hodze, Fratri... su ovo do maximuma usavrsili.

Član
Necemo sada o tome na ovom forumu,koga sta interesuje neka me pita na pm,moderatori ce nas porokat sve.A damire drukcija je psihologija od ovoga i to puuuuno,npr. kako ce u Bosni na nekoga utjecati ucenje necega sto je na arapskom ili hebrejskom a covjek zna samo maternji jezik?Nema smisla nikakvog,lijecenjem covjekove psihe neka se bave psiholozi i parapsiholozi a mogu i hipnotizeri,a covjekove psihe koja je napadnute necim sto vecina ljudi nevidi i nevjeruje lijece hodze,fratori ili ko vec.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.