U Omišu uhapšeni ubice Amara Mistrića

U Omišu uhapšeni ubice Amara Mistrića

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
izgleda da su isli traziti hrvatsko drzavljanstvo i policajac ih prepoznao sad bilo na tv,tako mi kazu

MTR

Član
Death_beat je napisao(la):
otisli da prijave boravak u policiji i ovi ih uhapse :lol: mudro

jao levata mila mati , pa ovo treba u rubriku "vjerovali ili ne" hahahahahahahahahaha , UBACE SA UTOKAMA HODAJU OKO MUPA ,hahahahahahahahahahah

IGY

Član
nek su ih uhvatili vise
najtuznije je sto sigurno nece dobiti vise od 5 godina
i to ako dobiju.....

Član
saginjace se oni po sapun u zenici...i jos im navalit kakve sto dole vec leze dugo...sto nema cilja u zivotu..platiti im i da ih svaki dan maltretiraju i na kraju CAP:icon_mad:

mater im čobansku:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član
Ja bi im kidao meso noktaricom,,komadic po komadic,stavio bi ih na veliki tobogan a na kraju postavio zilete da muda razrezu.Onda bi ima eksere polahko zabijao pod nokte,iskopo bi mu oko pa mu se popišo u lubanju,otkino bi mu ruku pa ga njegovom rukom udaro.jednu ruku bi mu stavio u akvarijum sa piranama.I na kraju bi donio ozvucenje od 40 kw i upalio seku aleksic...a ako bi i to prezivili razrezo bi im ruke i noge unakrsno i razapeo ih u mostaru po onoj vrucini da krepaju,a da im bude veci crnjak u kafezu bi doveo 10 tak lesinara da im jedu otkinute udove dok oni ne krepaju...:icon_mad: smislio bi ja jos sta gore neg mi mrsko pisat

Član
traztili kako mogu ostati duze ovdje prijavljeni tamo vamo i otsli u muriju da pitaju hahahahahahahahah degeni

e neka su pohvatali idiote jadne dabogda ih pobili na mrtvo ***** im djecu treba im ubiti nekog od rodbine sad ko nije ni kriv ni duzan pa nek se hebuu onda bas ciganija klosarska :icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.