dellas Član 18.12.2012 #2 RE: Golf mk1 GLi Ne znam sta bih rekao kao kritiku extra je! Jos samo da ima metalne branike niklovane, mozda uski stop ako bi isao na taj oldtimer fazon
RE: Golf mk1 GLi Ne znam sta bih rekao kao kritiku extra je! Jos samo da ima metalne branike niklovane, mozda uski stop ako bi isao na taj oldtimer fazon
peko Član 18.12.2012 #3 RE: Golf mk1 GLi ...pa razmisljao sam o tome, ali se kosi sa godistem...uska stopaljka je bila do kraja '79, posle ide siroki...a i noviji mi je tip table ma ima tu jos posla, daleko je ovo od gotovog
RE: Golf mk1 GLi ...pa razmisljao sam o tome, ali se kosi sa godistem...uska stopaljka je bila do kraja '79, posle ide siroki...a i noviji mi je tip table ma ima tu jos posla, daleko je ovo od gotovog
vw_damir Član 18.12.2012 #4 RE: Golf mk1 GLi nista ne diraj, ostavi ga u duhu 80-tih jer je savrsen i prelijep. ostao sam bez texta kad sam ga vidio. svaka cast, tako mk1 treba da izgleda
RE: Golf mk1 GLi nista ne diraj, ostavi ga u duhu 80-tih jer je savrsen i prelijep. ostao sam bez texta kad sam ga vidio. svaka cast, tako mk1 treba da izgleda
peko Član 18.12.2012 #5 RE: Golf mk1 GLi Ma ima posla...ostace u duhu '80-ih, jer je meni tako najljepsi samo ce ici neke old school felge i blize zemlji
RE: Golf mk1 GLi Ma ima posla...ostace u duhu '80-ih, jer je meni tako najljepsi samo ce ici neke old school felge i blize zemlji
peko Član 18.12.2012 #7 RE: Golf mk1 GLi Eko10 je napisao(la): Ljepsi fabricki golf nisam video.. Kliknite za proširenje... Hvala :shy:
RE: Golf mk1 GLi Eko10 je napisao(la): Ljepsi fabricki golf nisam video.. Kliknite za proširenje... Hvala :shy:
ArminM Član 18.12.2012 #8 RE: Golf mk1 GLi odlican je fkt, stvarno ti mozemo zavidit na autu. drago mi je sto nisi isao na bbs fele, ovako je bas bas mocan, svaka cast
RE: Golf mk1 GLi odlican je fkt, stvarno ti mozemo zavidit na autu. drago mi je sto nisi isao na bbs fele, ovako je bas bas mocan, svaka cast
peko Član 19.12.2012 #9 RE: Golf mk1 GLi ...pa hvala... tockovi jesu cudo, ali ja ih nesto ne volim..a i u Evropi od 10/8 ih ima BBS...dojadio je malo! a ima tako dobrih tockova za izabrati
RE: Golf mk1 GLi ...pa hvala... tockovi jesu cudo, ali ja ih nesto ne volim..a i u Evropi od 10/8 ih ima BBS...dojadio je malo! a ima tako dobrih tockova za izabrati
mokeBass Član 19.12.2012 #10 RE: Golf mk1 GLi a kec je cista perfekcija. prelijepo nema sta dobro mu stoje i ove prielli felge nema sta..
RE: Golf mk1 GLi a kec je cista perfekcija. prelijepo nema sta dobro mu stoje i ove prielli felge nema sta..
peko Član 19.12.2012 #11 RE: Golf mk1 GLi ...a pa onda cete biti odusevljeni setom koji se priprema za njega:dojke:
Skrabo Član 19.12.2012 #12 RE: Golf mk1 GLi svaka cast,bas ocuvan i urean kecman,mozda GTI lip i metalne branike staviti i to je to
RE: Golf mk1 GLi svaka cast,bas ocuvan i urean kecman,mozda GTI lip i metalne branike staviti i to je to
peko Član 19.12.2012 #14 RE: Golf mk1 GLi @Skrabo ..nece moci GTI lip zbog spustanja...ne znam hoce li i ovaj od GL-a ostati @Amer13 hvala
RE: Golf mk1 GLi @Skrabo ..nece moci GTI lip zbog spustanja...ne znam hoce li i ovaj od GL-a ostati @Amer13 hvala
Skrabo Član 19.12.2012 #15 RE: Golf mk1 GLi peko je napisao(la): @Skrabo ..nece moci GTI lip zbog spustanja...ne znam hoce li i ovaj od GL-a ostati @Amer13 hvala Kliknite za proširenje... E to je vec drugo,samo naprijed,biti ce ovaj medju ljepsim golfoviam na forumu
RE: Golf mk1 GLi peko je napisao(la): @Skrabo ..nece moci GTI lip zbog spustanja...ne znam hoce li i ovaj od GL-a ostati @Amer13 hvala Kliknite za proširenje... E to je vec drugo,samo naprijed,biti ce ovaj medju ljepsim golfoviam na forumu