-Suki- je napisao(la):manojlo111 je napisao(la):Ta tojota je ista kao subaru brz, a ovde ih ima kao tu golfova, znaci svako ih vozi, jeftine su i vise manje smece iskreno da vam kazem, stabilnost na putu je nula, ima ju kolega sa posla
ma ja, kladim se da ju quatro dizel sije u svim segmentima....
-Suki- je napisao(la):manojlo111 je napisao(la):Ta tojota je ista kao subaru brz, a ovde ih ima kao tu golfova, znaci svako ih vozi, jeftine su i vise manje smece iskreno da vam kazem, stabilnost na putu je nula, ima ju kolega sa posla
manojlo111 je napisao(la):-Suki- je napisao(la):manojlo111 je napisao(la):Ta tojota je ista kao subaru brz, a ovde ih ima kao tu golfova, znaci svako ih vozi, jeftine su i vise manje smece iskreno da vam kazem, stabilnost na putu je nula, ima ju kolega sa posla
nit je quattro nit je dizel
Za iste pare ovde se moze uzeti mnogooooo bolje auto nego ta toyota ili subaru, svejedno.:icon_smile:
xzone je napisao(la):manojlo111 je napisao(la):-Suki- je napisao(la):manojlo111 je napisao(la):Ta tojota je ista kao subaru brz, a ovde ih ima kao tu golfova, znaci svako ih vozi, jeftine su i vise manje smece iskreno da vam kazem, stabilnost na putu je nula, ima ju kolega sa posla
nit je quattro nit je dizel
Za iste pare ovde se moze uzeti mnogooooo bolje auto nego ta toyota ili subaru, svejedno.:icon_smile:
pa uzmes kupis auto i predstavis nam ga a ne da seres moze bolje ova toyota je predobra tako da neznam sta toliko seres jednom je provozo i ekspert posto za nju