Dzeniii je napisao(la):a sta li bi vi uradili da imate 2000 km u dzepu ,a auto vam prijeko potrebno, plata mjesecno 450 KM , bez zivotnog osiguranja i jos imate 2 djece na koje dobivate 40 KM djecijeg doplatka, sta bi vi ajde recite , uzeli bi jel cetvorku sa pacifik opremom i 8 zracnih jastuka i abs-om ????
ja recimo na putu postujem i golfa dvojku , kad unutra vidim postenog covjeka " seljaka " koji je mukom zaradio pare i uzeo auto sebi.
tornado je napisao(la):De ba ljudi zakacili ste se golfa a sta je eto bas sa tim 206 pugovima koliko ih je prosle godine slupano i koliko je raje izginulo u tim autima, pretjerujete fakat :123:
tornado je napisao(la):De ba ljudi zakacili ste se golfa a sta je eto bas sa tim 206 pugovima koliko ih je prosle godine slupano i koliko je raje izginulo u tim autima, pretjerujete fakat :123:
dzinn16v je napisao(la):bitno da je ova preglupa tema nakupila 10 stranica pametnjakovica...a ostale teme koje bi trebale imati postova,tipa tuning,kvarovi,styling ima po cak 2-3 odgovora...
Kvaliteta ovog foruma je spala ispod nule
dzinn16v je napisao(la):bitno da je ova preglupa tema nakupila 10 stranica pametnjakovica...a ostale teme koje bi trebale imati postova,tipa tuning,kvarovi,styling ima po cak 2-3 odgovora...
black je napisao(la):Za ovaj udes uopšte nisu krivi Golfovi, krivi su ljudi, ovaj iz bijelog nije procijenio brzinu i mislio da može proć, a ovaj je kriv što je prebrzo vozio što se vidi na osnovu tragova. Vozim očevog Golfa 2 i kad budem imao svoje pare opet ću i pored nekog novijeg auta imati još jednog vlastitog Golfa 2 1.6 TD.
RideR je napisao(la):To sto neko nece da kupi punta 99' godiste pa da mu mijenja odmah obrve i pragove to je njegova stvar ... Ja sam vidio dosta tih auta takodje u raspadnom stanju .. Evo bar u Sarajevo svakom drugom fiatu novije proizvodnje ne radi signalizacija kako treba , stisne kocnicu zmigavci se pale , far se ugasi i sl ..