Član
OggyBoy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Daki u obračunu sa narodnom bijedom i seljaklukom. Samo naprijed, imaš moju podršku :lol::lol:
+1. :icon_smile:
dakija za preCjednika
OggyBoy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Daki u obračunu sa narodnom bijedom i seljaklukom. Samo naprijed, imaš moju podršku :lol::lol:
AnDel je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Daki u obračunu sa narodnom bijedom i seljaklukom. Samo naprijed, imaš moju podršku :lol::lol:
dakija za preCjednika
ZELA GTI je napisao(la):Bili smo sarkastični, bar sam ja bio. Nije uopće bitno tko šta vozi, važan je vozač i njegov mentalitet. Sramota je da moderator jednog auto foruma pokreće i potpaljuje ovakve teme.
Što se tiče mene, sa prvim autom od 45 ks sam bio veća opasnost na cesti nego sada
Ako je zadnja rečenica tvog posta namijenjena meni, nisam ni jedno ni drugo. Možeš je slobodno sebi napisati jer prodaješ tatina auta:lol:
daki je napisao(la):Nema to nikakve veze koliko ko zaradzuje mjesecno, ciganluk nosis iz kuce, bez obzira koliko para imas ili nemas, i kakva kola vozis.
Dzeniii je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Bili smo sarkastični, bar sam ja bio. Nije uopće bitno tko šta vozi, važan je vozač i njegov mentalitet. Sramota je da moderator jednog auto foruma pokreće i potpaljuje ovakve teme.
Što se tiče mene, sa prvim autom od 45 ks sam bio veća opasnost na cesti nego sada
Ako je zadnja rečenica tvog posta namijenjena meni, nisam ni jedno ni drugo. Možeš je slobodno sebi napisati jer prodaješ tatina auta:lol:
hoces da ti posaljem kopiju svog i ocevog pasosa ?
Il pitaj adija i lolu s bune ko ovdje prodaje auta i ko je dolazio u mostar 5 puta u sedmici iz zivinica.
I de ziv bio kad gdje vidis moj post pravi se da su slova bijele boje, svojim gore postom nisam nikako na tebe mislio, svima je ovdje jasno da ti svima sve kontriras
Death_beat je napisao(la):daki je napisao(la):Nema to nikakve veze koliko ko zaradzuje mjesecno, ciganluk nosis iz kuce, bez obzira koliko para imas ili nemas, i kakva kola vozis.
i eto, sam si sebi dao ovim odgovor na ovu tvoju citavu besmislenu temu
GreenDevil je napisao(la):AnDel je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Daki u obračunu sa narodnom bijedom i seljaklukom. Samo naprijed, imaš moju podršku :lol::lol:
dakija za preCjednika
suti Anele i ti si vozo famoznu crvenu dvicu i oro si kanale sa famoznih 54ks :lol::lol: