Merrro je napisao(la):
Ja se sad u svemu ovome pitam, da "možda" NIPEX ima dijelove originalne ali ih ugrađuje onda kada kod njih u ovlaštenom servisiraš auto, a kada dodješ da kupiš od njih samo dijelove, mguće je da su isti kao i u ostalim prodajnim kućama autodijelova. Mislim živimo u takvoj države, što me nebi nimalo iznenadilo da je to ovako. Koliko znam iz ličnog izkustva, kad kod NIPEXA radiš najobičniji pregled, auto samo predaš, uvid na njihov posao apsolutno nemaš. Tako da čovjek ne može ni vidjeti te dijelove "originalne"na koje daju garanciju.
Daki, tebi svaki respekt na korektnoj cijeni, i naravno što si svima nama dao uvid i orjentaciju na ovaj servis.
ni u jednom ozbiljnom servisu neces biti tu dok majstori rade, ides lagano da pijes kaficu dok se posao obavlja, dobijes napismeno sta se uradilo, popecaceno od strane ovlastene osobe i to je to, ti si svoje zavrsio
pecatom ti taj serviser daje garanciju na uradjeno,,nema potrebe da iko bleji nad onim sto oni rade,,sama rijec ovlasteni servis ti sve fino govori
vjerujem da ni kod dakija u servisu stranka ne ulazi u dio gdje se servisira vozilo,a na kraju krajeva i zasto bi,kad on garantuje za ovo sto radi