$hwabo je napisao(la):Stilo strasan, pogotovo mi je sad drazi kako si stavio tempomat od 147-ice
To planiram samo dok naletim na nju!adi187 je napisao(la):Full full e sad ti jos koza fali pa da bude ko u Tine Ivanovic full koza klima
Pravo dobro ispalo :icon_smile: Gotivnije bez ovih oznaka i ja sam skinu onu fiat a onu stilo sam ostavio skini i ovu BiH pa uzmi onu magnetnu najljepnicu bih samo preko granice kad ides da imas
dellas je napisao(la):Vrh je ispalo bez oznaka, a i tempomat je uvek dobrodosla stvarcica
aServis je napisao(la):Čim si skino oznake i ugladio poslije :icon_smile:
Bravo 16v je napisao(la):Sta cu dosadno mi pa nalazim samo neke gluposti da radim! :lol: Jos samo da dodje onaj kabal i da ukljucim i lampicu i onda je full! :lol:
Ma kabal za dijagnostiku! :icon_smile:raymo je napisao(la):Ljepo ljepo jel to neki posebni kabal za stila ili odgovara sa alfe?
Kupio sam u kiseljaku na otpadu sefer,50km! A sto se tice ugradnje sve ti zavisi da li ima stilo tvoj pripremu za tempomat i kakvu! Neki imaju samo do ecu u motoru,a neki imaju vec sve povezano i samo dzek ispod volana gdje ukljucis ovaj od alfe,to je onda lako!Nelle_G je napisao(la):Moze pitanje, gdje si nabavio tempomat i koliko te izasao?? Jel teska procedura ugradjivanja??
Hvala drug!Astra je napisao(la):super projekat, samo naprijed