stigao i a8 2.8 quattro

stigao i a8 2.8 quattro

Član
svaka cast, svaki put sve bolje i bolje, bas s ukusom... auto ti je strasan samo naprijed, ja ocuvaniju osmicu ove serije nisam vidio :cool:
 
Član
Keskin su mi više za modele Mercedesa '80-'95 nego za A8 koja je inače prekretnica istog brenda za naredne već postojeće modele. Bilo bi bolje da si potražio neke stok felne sa novijih Audia, a nisu nešto ni skupe. Inače, auto mi se jako dopada
 
Član
Auto je predobro, ocuvan sto je najbitnije :)) Felge po meni bas i ne sjedaju, ali svako ima svoj ukus o tome se ne raspravlja.. sretno u daljnjim planovima ;)
 
Administrator
auu kako su mu samo sjele felge... odlicno ocuvan audi i sad je jos ljepsi... jos kad sjednu gewinde onda ce tek da bude perverzija ;)
 
Nisam ni sumnjao da ce ovako lijepo izgledati:cool:, ovako na slikama ne izgleda kao da se gewidne potrebne nije nesto visok, ne znam uzivo. Mozda cu doci u Dubrovnik ovih dana, pa mozda ga vidim uzivo:icon_biggrin:
 
Član
Audi je extra,unutrasnjost ostao sam bez rijeci jjos samo da je manuelni mjenjac,a dobra ti je zamisao da uzmes gewinde to je jedna najbolja stvar sto se moze staviti na auto....sretno u daljim radovima i cuvaj ga....
 
evo malo ljepse slikano, hvala na lipim komentarima :D

1_0d931.jpg

2_b7dec.jpg

3_e8991.jpg
 
svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujem :D
ja bih mu samo jos stavio one retrovizore sa S8, odnosno samo one covere...
 
Top