ŠTA TRENIRAŠ ???

ŠTA TRENIRAŠ ???

Član
dobra tema

3 godine treniro fudbal pa krkan od 120 kg uklizo i koljeno pufff:lol: sve moguce otislo.sad ponekad fudbal i teretana

Član
-trenirao fudbal dugo, poceo u svedskoj(malmo-da sam tamo ostao vjerovatno bi sad bio reprezentativac :D) nastavio ovamo tamo do neke 18 bilo ozbiljno, mozda bi i bilo od toga hajra da nije bilo ozbiljnijih povreda (posebno pred probu koja je bila ponudjena u hrvatskoj ali tada skoro da nisam mogao normalno hodati o trcanju ni govora) nakon cega sam se odrekao toga i bacio na nauku i mislim da se nisam zaebo , jos od fudbala bas i nema nekog hljeba kod nas pa je i to bio jos jedan razlog takve odluke...

-sada zaigram fudbal, ljeti skoro svakodnevno , zimi nikako nazalost...rekreativno s drustvom , turniri i tako ..daleko od onih vremena kad sam tome bas bio posvecen, sad sam ko karina nasprem vremena od prije 5-6 godina al et bitna je ljubav :icon_biggrin:

-u ove zimske dane stoni tenis mi postao zanimacija (prijatelj ima sto pa igramo 3-4 puta sedmicno)...vjezbe, trcanje da se ostane u formi...bicikl takoder bio velika ljubav al zapostavljeno kad se auto uzelo, al skoro se nadam da cu si moci priustiti neki profi mountainbike jer mi je poceo nedostajati :icon_biggrin:

-i jos spavanje, teska kategorije , do 3 popodne, votka i kafana,zene ...al radim na tome da se popravim lose navike ;)

Član
corradoM je napisao(la):
Brazilian Jiu Jitsu, sad je treca godina od kako treniram. http://www.arvinwidder.com/

Uz to je i skijanje, plivanje i biciklizam rekreativno.

@bmwscaner gdje si ti trenirao bjj ?

50493_45841842493_3812635_n.jpg

nazalost nikada nisam trenirao za neki klub,, ali
sam zato uvijek bio hiperaktivan,, tako da je bilo dosta
sportova kojim sam se bavio amaterski, od fudbala, biciklizma,
stonog tenisa, bilijara, kosarke svasta se nekad igralo,, vec
kako se stari to je sve polako pocelo da se gasi, prvo biciklo
dolaskom vozacke,, onda i ostalo. sad cime se zanimam je bilijar
u ovim zimskim danima i nema puno opcija za rekreaciju.
u ovoj godini namjeravam aktivno poceti sa vjezbama u teretani
bez prekida,, i vratiti se na 2 tocka i neka moja vec dugogodisnja
zelja je break dance,, i to bi bas volio da pocnem ;)
najteze od svega je naci slobodnog vremena,, za treniranje :(

Član
Trenirao oko 7 godina Muya Tahi u njemackoj, zadnjih 4 godine samo odrzavam to sto imam. Volim da igram fudbal i zjalat sa snowboard-om :icon_biggrin:

Član
Od malih nogu pa sve do prije nekih 7-8 godina sa clanom Vernes_amg nema koji sport nisam trenirao ili bar' pokusao trenirat.

On danas u teretani, ja u kafani i to je to.
:D

Legend
Nekad davno trenirao plivanje jedno 4 godine prvo, pa onda upisao karate i trenirao 10 godina, te napustio prije 2. godine, jednostavno dosadilo, sada trenutno treniram spavanje teska kategorija...

Član
kao dijete sve i svasta, fudbal, kosarka, itd... zadnjih godinu dana s manjim pauzama 2 puta sedmicno igram tenisa cisto rekreativno i prija mi pravo :icon_smile:

Dado brate , ja vise ni u teretani nisam :lol: taman se sredio malo i fakultet uhvati pod svoje , sta cu , prioritet...

Vidim ovdje svi bili lafo talenti za sporotove a svi odustali zbog nekih povreda bas kad su trebali napraviti nesto , eh koliko sam takvih prica cuo :D

Ja sam trenirao svasta i jedino u fudbalu sam bio dobar , u kosarci iako imam visinu sam bio goli qrac ...

Zao mi sto sam teretanu morao prekinuti , mozda pocnem opet na proljece ako zavrsim semestar u roku :cool:

Član
Interesantna tema. Čitav život sam trenirao fudbal, naravno, seoska žnj liga, ali smo bili dobar tim. Obožavam stoni tenis. Rekreativno košarku, odbojku, plivanje, kick box, a najviše street fight, obožavao sam da se pobijem, pogotovo sa starijim i jačim, tu nemam šta izgubiti. 2005. godine prestajem da se bavim sportom zbog fakulteta i previše obaveza, ali ponekad rekreativno se nađe vremena. 22. 2. 2007. prestajem da se tučem po kafanama i drugim adekvatnim mjestima i to mi je jedna pametna i draga odluka. Naravno, aktivan u kafani, popije se često, ali nikad ne pretjerujem da se obeznanim, bio batalio duvan koji inače konzumiram vrlo dugo, ali sam se ugojio 7 kila za 2 mjeseca i sad sam opet počeo da pušim.
Eto, najiskrenije od mene.:icon_biggrin:

Član
ja u zadnjih par godina ganjam biciklo,ono malo aktivnije,samo ne spavam na njemu ljetos :D
preko zime se uhljebim,ne da mi se maknut...
nisam nista profesionalno trenirao,cisto rekreacija...vozao po svakakvim brdima,po cestama,srednju bosnu obisao na cestovnim gumama na mtb,a dosta i brda sam propedalao dok sam imao GT-a sa gumama za blato...
lopta nista,buraz i otac oci ne skidaju s tv-a kad je utakmica,ja im otimam daljinski jedino kad je neka auto-emisija :lol:

Član
Kao mladji trenirao 1godinu fudbal , bio malo visok i igrao odbranu sto mi se nije svidjelo haha . Nakon toga pocinjem kosarku da treniram aktivno 8 godina dogurao dosta igrao beka(2icu) dosta osvojenih turnira, medalja , dosta gradova obisao sa klubom ali pred kraj pocinju neke povrede tj sa koljenom i slomljenim laktom , nakon toga nisam bio onaj stari tako da gubim volju za prof kosarkom , u medjuvremenu malo se islo u teretanu ono rekreaciono. Sada ponekad odem na termin fubala aa ljeti basket po cijeli dan kad se ima vremena . Ubise me kafane i cigare kao sto Ogi rece prestao da pusim prosle godine ii udebljam se 10 kila pa pocnem ponovo , aa kafana umjereno pretjerao par puta od tada necu :D ;)

Član
Evo malo treninga od ljetos sa Salkom i njegovim momcima

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2mnhUkr3EoU[/video]