Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
aktivno igrao mali nogomet dok nisam slomio koljeno, malo kasnije malo brazilski jiu jicu ali koljeno jednostavno neda to raditi sad radim sa psima na poligonu za trening i vjerujte mi sat vremena na rukavici sa rotwilerom od 60+ kila ili kakvim ludim molosom ubije u tebi svaki misic i sve boli sta ima da boli hahha I da donio sam novogodisnju odluku da idem u teretanu a nakon teretane pivom nadomirivati izgubljene kalorije
Marko, i ja sam isto donio novogdisnju odluku da idem u teretanu i smrsam kojih 15*20kg...ali sam ubrzo ohladio, skont'o da uvijek pricam njesra kad sam pijan
Poceo sa velikim fudbalom pa nije bas islo kako sam ja zamisljao,
zato sad igram mali fudbal,to mi bas ide od ruke,inace golman.
Prosle godine osvojili 2 turnira,na jednom sam bio najbolji golman :icon_smile:
A ja, otprilike dvije godine idem u teretanu, uz ooooogromne pauze, bar je tako bilo do skora, jer nisam vremenski stizao..sad sam kupio sve potrebne sprave i treniram kao lud kod kuce, a uskoro pocinjem sa treninzima judoa..I eto informacija za sve tuzlake ako ima zainteresovanih da uskoro ponovo pocinje sa radom judo klub u tz, u okviru kojeg ce biti i MMA i Grappling klub, Judo klub i Aikido klub..
bmwscaner nesto slicno ovome aaa ovo je u plavom kerovođa u Bijeljini a ja snimam , naravno to je i moj hobi rad sa psima sorry na of [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IODG9xg5PJc&list=UUsaytPohfF0iycdKZaPeTQQ&index=19&feature=plcp[/video]
:icon_exclaim:
Marko, i ja sam isto donio novogdisnju odluku da idem u teretanu i smrsam kojih 15*20kg...ali sam ubrzo ohladio, skont'o da uvijek pricam njesra kad sam pijan