sta im mozemo ponudit pa ima mnogo od:suma, planina, to netaknuta priroda, imamo mnogo potencijala za razvoj industrije(energoinvest, unis, soko-alminuj mostar zeljezara itd itd) pa prije nekoliko je eu zabranila uvoz sljive iz bih jer su preplavile njihovo trziste, znatel samo kolko se izveze ljekovitog bilja(ne trave),., sam medimpex ima promet od nekoliko desetina miliona €, samo kolko struje "bacimo" il damo za dzaba u hrvatsku i srbiju da bi nam je oni prodali opet, il vode koliko ima ciste, a pameti da negovorimo ima nas dosta pametnih samo to neznamo iskoristit( ja nespadam u pametne:icon_smile

,.evo primjera starimi radi u firmi koja proizvodi kuglice za lezajeve i lakse im je izvesti nego da prodaju ovdje jer nemaju neku dozvolu a u EU ti proizvodi idu za SKF(a znate ko su ovi),., a gdje je tu rekreacija tipa lov ribolov,., il splavarenje drinom neznam jestel bili al dok je ciro radioo jbte meraka, onda raftig niz neretva, una i sl,.,.
soko/alminij mostar je mescini prije nekoliko god pravio odljevke za bbs.,. a koliko je tesko samo zadovoljit taj standard,. il energoinvest izgradi po afrike,. mozemo napravit struje naovaj zeleni nacin visenego citava evropa(male hidro elektrane),.
A a sta nam EU ima ponudit hmm: pa mislim da bi se 50% ovih politicara naslo na spisku za visak radne snage, smanjile bi se ove birokratske zavrzlame( tipa cekanje za neki papir u dvadeset i kojem vijeku kada preko komp.),. donijeli bi nam garant i losih stvari ko sto su njihovi neki pederi mada ih imamo dovoljno, i dosta nekih zakona kako da stanemo kriminalu seljkluku u kraj,.,jer neznam ima nas koji tipkamo iz EU imal kod njih auta parkiranih po trotoaru ima al koliko dugo ikoliko je€ taj luksuz,( evo sad me ne zgazi auto u strosmerovoj, a kod doma armije kolona parkiranih, da ne spominjemo druge ulice, evo na dobrinji c5 tip parkira auto pred ulaz u haustor a prazan parkig nekih 200m,. kaze mrsko mu do gore ic,.,..