evo mene i obrazlozenja
kao prvo ja nemam opciju da brisem reputacije stoga sam zamolio nekog od administratora da mi to ucini, jer da si napisao bilo sta drugo kao razlog ok prihvatio bih.... ali to da sam ja strog? mislim da sam jedan od najblazih moderatora koji je najmanje banova podjelio a najvise prijeti tim banovima, cisto iz razlgoa ne bi li se ljudi opametili, sad smo uveli ovo upozorenje, znaci nisi dobio odmah ban za spamanje po oglasima nego upozorenje ne bi li se opametio... jok ti meni dajes neki minus na neku j*enu reputaciju koja opet ponavljam nista mi ne znaci kao ni broj postova, no vidim da nekima to smeta, stoga nek mi se obrise cijela reputacija i nek mi se ukine broj postova ne interesuje me, nisam ovde zbog toga nego da bih nekome pomogao, kao mnogo puta do sad, da bi forum odrzavao sto kvalitetnijim, brisoa vas nepotrebni spam iz tema koje nemaju veze sa vezom
ne moras se brinuti neces dobiti ban ovo je slobodna drzava i svako ima pravo na misljenje, a sad svi koji ste mi dali reputaciju nazad na moj profil brisite je kao sto su neki do sad radili... stavite minuse
Eto toliko od mene nastavite spamati upropastavati ovaj forum, jer kako vidim to ste svi naumili .......