zlajaaa je napisao(la):ovo gore sa bananom me posjeća na mene:icon_smile::icon_smile::icon_smile::icon_smile::lol:
black_devil je napisao(la):I treba biti strog!!! Sta bi se sve radilo ovdje da nije strogo!! Jos ovo nije nista ni S od strogog...Kako je na drugim forumima...
Sto se tice IGY-a, on jee legenda od covjeka.. I ostajem pri tome da treba biti strog,mislim jos strozi...
Samo naprijed IGY nedaj da se svasta radi na forumu..Jer ipak ovdje ima svake rase,ljudi,dobri il losii... Zatoo ostani na toj razini tj strog,ako to ikako mogu reci... Npr na nekim ozbiljnim temama se pisu neke gluposti,a od koga,od oni koji nema pojma o tome...I samo gledaju sta ce neko napisati..Da stave nesto bezzz na too... Glupost!!
adi6 je napisao(la):black_devil je napisao(la):I treba biti strog!!! Sta bi se sve radilo ovdje da nije strogo!! Jos ovo nije nista ni S od strogog...Kako je na drugim forumima...
Sto se tice IGY-a, on jee legenda od covjeka.. I ostajem pri tome da treba biti strog,mislim jos strozi...
Samo naprijed IGY nedaj da se svasta radi na forumu..Jer ipak ovdje ima svake rase,ljudi,dobri il losii... Zatoo ostani na toj razini tj strog,ako to ikako mogu reci... Npr na nekim ozbiljnim temama se pisu neke gluposti,a od koga,od oni koji nema pojma o tome...I samo gledaju sta ce neko napisati..Da stave nesto bezzz na too... Glupost!!
al se ti uvlacis u paksu ccc
adi6 je napisao(la):black_devil je napisao(la):I treba biti strog!!! Sta bi se sve radilo ovdje da nije strogo!! Jos ovo nije nista ni S od strogog...Kako je na drugim forumima...
al se ti uvlacis u paksu ccc
sandi_azra je napisao(la):ako ko dobije ban ..to sam ja . nebojte se vi .. :lol::lol::lol:
hvala tebi puno .. ovo sam samo stavio da vide ljudi kako je dobro bit moderator ili admin .,.. mozes da radis sta ti volja :lol::lol:TDi Power je napisao(la):sandi_azra je napisao(la):ako ko dobije ban ..to sam ja . nebojte se vi .. :lol::lol::lol:
Ne vidim razlog za ban mislim da cu prvi protestovati ako dobijes ban jer si pristojan