adi187 je napisao(la):I ako moze barem jedan redar da se stavi na ovaj parking sto se placa da ne bi bilo opet potencijalnih driftera po rizli ko na prvom, kamenje prsti po autima,nije bilo bas lijepo za vidit :icon_rolleyes: pa eto ako ikako moze nek neko bude i na parkingu :icon_smile:
Vidimo se sutra
DaBu je napisao(la):adi187 je napisao(la):I ako moze barem jedan redar da se stavi na ovaj parking sto se placa da ne bi bilo opet potencijalnih driftera po rizli ko na prvom, kamenje prsti po autima,nije bilo bas lijepo za vidit :icon_rolleyes: pa eto ako ikako moze nek neko bude i na parkingu :icon_smile:
Vidimo se sutra
da da ovo sam vidio licno svojim ocima kako mi kamencici uderaju u auto
bezobrazluk
ADO MOSTAR je napisao(la):DaBu je napisao(la):adi187 je napisao(la):I ako moze barem jedan redar da se stavi na ovaj parking sto se placa da ne bi bilo opet potencijalnih driftera po rizli ko na prvom, kamenje prsti po autima,nije bilo bas lijepo za vidit :icon_rolleyes: pa eto ako ikako moze nek neko bude i na parkingu :icon_smile:
Vidimo se sutra
da da ovo sam vidio licno svojim ocima kako mi kamencici uderaju u auto
bezobrazluk
da i još Vam naplate taj parking gdje Vam se auto može oštetit.
A u Moostaru i Osijeku fino auta sa strane na ulazu na pistu na asvaltu za one koji dođu ranije za one koji su tu kasnije Van piste ali nijedan se nenaplaćuje.
Racing Team ima svoj a pravila i svoj stil odrađivanja i to je to
i treba ih pohvalit jer nije šala 3 trke organizovat za 2 mjeseca
.nOKe je napisao(la):ma cim je adi u organizaciji, ne sekirajte se
covjek pravi kuce, da ne napravi race
aa
vidimo se gore
GOLF TZ je napisao(la):u koliko pocinje to...
dario20 je napisao(la):dolazim sutra pa se vidimo:icon_smile::icon_smile: