Mrva je napisao(la):Kad ti kreces, javi pa da ti se ja prislepam
...naravno ako nije problem
Liga je napisao(la):Mrva je napisao(la):Kad ti kreces, javi pa da ti se ja prislepam
...naravno ako nije problem
Drug... velike su sanse da ne idem... al evo radim na tome da budem slobodan u nedelju, jer vidim da ce biti dosta zanimljivo i isplatilo bi se otici...
imam posla preko glave... al u svakom slucaju sam i ja bez auta... :icon_confused:
I ja sam kontao tako nesto...guster je napisao(la):Liga ako ces pomoc da rastavljamo tamo Ibizu (sjedista) imas mjesto
Astra je napisao(la):ima li ko da prolazi kroz zenicu da se nadjemo na kalenu?
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Kad se krece iz Srebrenika???Mire...Green,Adi...?
Prostora poprilicno ima, bar koliko sam ja primjetio, moglo bi se to sve ubacit..emirEX_sa je napisao(la):prostora nema dovoljno da bi svi mogli parkirati, to je jedan od razloga a treba ljudima platiti dnevnice koji citav dan rade gore, sto za redare sto za mjernu ekipu sto za sudije za db i sudije za stajling. sve to treba platiti zato se i naplacuju ulaznice i parking. nece niko raditi za kiki riki
auuuuuuuuuuuuuuuuuuu vidim sad sudije dobivaju i dnevnice napredujemo.....nOKe je napisao(la):Prostora poprilicno ima, bar koliko sam ja primjetio, moglo bi se to sve ubacit..emirEX_sa je napisao(la):prostora nema dovoljno da bi svi mogli parkirati, to je jedan od razloga a treba ljudima platiti dnevnice koji citav dan rade gore, sto za redare sto za mjernu ekipu sto za sudije za db i sudije za stajling. sve to treba platiti zato se i naplacuju ulaznice i parking. nece niko raditi za kiki riki
a ovo sto si gore napisao, za placanje ljudi koji rade itd itd... sta je sa startarinama, gdje te pare idu ?
ne zelim da cigancim, ali ni po meni nema smisla naplacivati parking, ali eto..
GreenDevil je napisao(la):TROUBLE_MAKER je napisao(la):Kad se krece iz Srebrenika???Mire...Green,Adi...?
vidicemo mozda oko 10h sa OMV-a nismo jos nista dogovarali a necemo ranit jer se niko od nas nece takmicit :lol::lol: