Evo vratih se i ja. Sta da kazem,isao sam da se zabavim i vidim kako mi auto ide. U pocetku me kisa j*ala strasno,gume uzas plasticne,nisam mogao krenut,kasnije se suhnula i najbolje vrijeme 16.3 sa 0.6 rekacijom,zadovoljan
Eh sad,zalbe.
Prvo,sto nisam ni skonto kad se dogodilo,tek mi naknadno rekli i skonto sam kad mi se covjek izvinuo. Naime,kasnio sam malo na trku i Adi (Aditas) bio u blizini sa onim toki-vokijem ,jedan od ovih sa starta na pitanje koji je broj 35,Adi mu dogovorio Honda Civic,ovaj njemu nesto u stilu "pa gdje je majku mu j*em" ,mislim svaka cast stvarno.
Dalje,vozio sam dvije trke,sa Yugom probio u 16 klasu,kasnije uzeo Pug-a 306 i izbacio me bijeli kadjo iz Srbije,haj dobro,j*i je. Kasnije saznajem kako je u finalu jedan probio u 15 klasu ,u polufinalu isto i da sam jel ja dobio trece mjesto. Kasnije su ovi moji isli da se raspitaju,rekose im da,da,potvrdjeno,trece mjesto Erol. Ok,cekam proglasenje,kad nekog drugog prozvase,sta,kako,donosi mi Adi list sa poretkom,kad moje ime na trecem mjestu prekrizeno i dopisano neko drugo. Na sve to,Adijev komenatar je bio "ti si treci u nasim ocima" :icon_rolleyes:
P.S. Adija jedinog izdvajam tamo,tebi Adi svaka cast,da se zna
P.P.S. Za ovog momka sa Escrotom,nema sta auto leti,ali nisam dozivio to,al mi drugovi koji su bili na cilju pricaju da je bas podjebavao ljude,malte ne se igrao sa njim, pusti gas,da gas,pusti,da i jos se smijo ljudima u facu,mislim jbg. Naravno ,nek se zna ne opravdam samara il sta se vec dogodilo,samo velim da nije u redu ni od njega tako nesto. Ne kazem nista sto meni nisu rekli,tako da mozda se trko sa prijateljem kad je to radio,no kako god,ok je kalkulisat u nekim odredjenim kolicinama,al bit u mogucnosti vozit bubam 14 klasu,a trkat se u 16,e jbg