Sportski dizajn Golfa VII-Volkswagen odlučio malo izmjeniti prepoznatljive proporcije

Sportski dizajn Golfa VII-Volkswagen odlučio malo izmjeniti prepoznatljive proporcije

Član
Sedma generacija VW Golfa, koja je na rasporedu već krajem iduće godine, imati će sportskiji dizajn od svojih prethodnika, javljaju hrvatski mediji.
golfcz.jpg

By mahe007 at 2011-07-18

Vijest je pristigla iz Volkswagena koji je odlučio malo izmjeniti prepoznatljive proporcije Golfa i dati automobilu širi trag kotača, nižu krovnu liniju i nižu sjedeću poziciju. Nadalje, i kod Golfa će se dizajnerski jasnije distancirati trovratna i pet vratna karoserijska izvedba, kao što je to kod konkurenicje već duže vremena slučaj. Naravno, pojmovi koji se vežu uz VW, poput ‘’suzdržanost” i ”provjereni recept”, jasno indiciraju da ta razlika neće biti izražena kao u primjerice Renault Meganea ili Opel Astre.

golf7f.jpg

By mahe007 at 2011-07-18

U ponudi i dalje ostaje Golf Plus izvedba koja će se u novoj generaciji više približiti MPV segmentu, kojemu je izvorno i trebala pripadati. U interijeru, Golf će dobiti novu modernu instrument tablu i središnju konzolu blago zakrenutu prema vozaču.
 
ovo ako izadje kao golf 7 ja se registrujem pod novim account-om na forum ;)

sad vi razmislite sta je tu jos :lol::lol::lol::lol::lol:
 
Član
Fuuuujjjj obozavam Golf-a kao voziloo ali ako ovo izbace na trziste odricem se citavog VW-a =):icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:
 
Član
Golf sedme generacije doživjet će evoluciju dizajna, no zato će prave promjene ostati skrivene ispod kože. Kako tvrde, radikalne promjene koje čekaju novu generaciju Golfa 2012..
Britanci tvrde da će novi Golf dobiti novu platformu zbog koje će umjesto povećanja dimenzija doživjeti njihovo smanjenje. Smanjit će se također i masa automobila zbog koje će moderniji motori nuditi još bolje performanse.

Pominje se i hibridni sklop koji su imali prilike isprobati u prototipnom izdanju prošle godine. Tehnologija Twin Drive TDI agregata 1.5 l i tri elektromotora trebala bi omogućiti ultranisku potrošnju od svega dvije i pol litre na stotinu kilometara.

U kombinaciji je navodno i novi benzinski motor HCCI bez svjećica 'koji misli da je dizelaš' te kombinira sklonost visokim obrtajima i nisku emisiju ispušnih plinova s još nižom potrošnjom.

Na nama je da jos sacekamo i sacekamo i vidimo kakva ce biti ta famozna sedma generacija legendarnog Golfa....



Uploaded with ImageShack.us
 
Član
Meni se prednji dio nikako ne svidja,a zadnji bi mogao proci.... a bas me zanima kako ce se ponasati ovaj novi benzinski motor HCCI bez svjećica 'koji misli da je dizelaš':D znaci benzinac a manje trosi od dizela :lol::lol:
 
Gornje slike --- fuj, ružniji je čak i od BMW-a 1 :D


Donja slika --- za ovaj render je kao inspiracija djelomično poslužio Porsche Cayenne (svijetla,hauba i maska) --- također fuj :D
 
Član
igra u ps-u sa sesticom, pogledajte bocne linije, vrata, tockove... nece bit ni slican ovom vanzemaljcu sa slike ;)
 
Član
decki ne zurite sa izjavama, da kasnije ne bi bilo da ste pljuvali pa lizali, sve ovo je bezveze, dok se auto premijerno ne predstavi
 
Član
ArminM je napisao(la):
decki ne zurite sa izjavama, da kasnije ne bi bilo da ste pljuvali pa lizali, sve ovo je bezveze, dok se auto premijerno ne predstavi

ja sigurno necu lizati,ovo je dno dna,isto nista!na sve lici osim na golf-a!!!
 
Top