Član
70 kmh
Death_beat je napisao(la):70 kmh
Anee je napisao(la):Death_beat je napisao(la):70 kmh
70 je na magistrali ali na raskrsnici je 50km/h:icon_smile:
Pored toga kamera snima samo prolaske kroz crveno a NE I BRZINU KRETANJA
SamiRX-8 je napisao(la):Anee je napisao(la):Death_beat je napisao(la):70 kmh
70 je na magistrali ali na raskrsnici je 50km/h:icon_smile:
Pored toga kamera snima samo prolaske kroz crveno a NE I BRZINU KRETANJA
Ne bih se slozio s tobom. Neki dan sam se vozio s Fayom, i tip ispred nas je prosao kroz cisto zeleno, i uhvatila ga je, jedini logican razlog mi se cini brzina iznad ogranicenja. Ja uvijek sa 60 prolazim pored kamere.
lov2xlr8 je napisao(la):prije par mjeseci nekako kad su je tek postavili,prijatelj i ja smo prosli sa njegovim autom,strane table,semafori nisu radili isli mozda nekih 90-100 i slikalo nas
platinumspinner je napisao(la):Pozz.. Interesuje me (ako je neko upucen) iz kog smjera slika kamera-radar u mjestu Šije, krecuci se iz Sarajeva prema Doboju ili obratno? takodje kamera kod zenice (izlaz iz Zenice kad se ide iz Sarajeva).
hvala unaprijed..
daki je napisao(la):Eto jedna napoemna na Plavu OCTAVIU u Brckom, tacnije onaj tzv Malezijski put, ja sam proslu nedelju fasovo, snimili su me kamerom iz njihove skode, kazna 100 KM i mjesec dana vozacka, ogranicenje 60, brzina prosjecna 105km/h :123:
Pa eto oprez
alden je napisao(la):daki je napisao(la):Eto jedna napoemna na Plavu OCTAVIU u Brckom, tacnije onaj tzv Malezijski put, ja sam proslu nedelju fasovo, snimili su me kamerom iz njihove skode, kazna 100 KM i mjesec dana vozacka, ogranicenje 60, brzina prosjecna 105km/h :123:
Pa eto oprez
nemoj zezat, cesce sam na dionici sa-br, i uvijek ga nacepim na Malezijskom. cuj to! plavi skodilak hvata, pu! :icon_twisted::icon_twisted:
hvala na info! :icon_sad: