Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hvala na komp.,za diablo-neznam za retrovizor nekako mi ovaj mali ok doso na njemu pa neka bude bas je klempo dobar ha,nOKe-nema zamjerke to je tvoje misljenje ali odvratan mi na orgin. felama nekako
zahvla na komentarima,a ivica do sad sam odvaljivo 2 puta dole onu plastiku i jos da mi je bio spusten bilo bi posla na njemu ha,ali neznam mozda me nekada i opuca pravo pa ode u pod
Dobar Toledash drug,svidja mi se boja,i najbolje mu stoje tamne boje.Ja svog ne planiram nista raditi jer ide u prodju uskoro,a nabacio bi mu i ja neke fele i xenone.Dosta
Vjeruj jarane da imam istog toleda kao kod tebe malo boja u mene više ide na tamno sivu, ali postavim ti ja slike pa da pogledaš moju pušku...i u mene je bio kao kod s tim felgicama originalnim...reci mi samo gdje si obrve kupio za farove, ja sam na dva mjesta naručivao i nikada ih nisam dobio...super ti je toledo....obavezno pogledaj mog...pozz