Vernes_AMG je napisao(la):
znam da ce me mnogi popljuvati al ja cu reci svoje misljenje pa makar mi kuci dolazili da me ubiju ovi japan loveri :icon_biggrin: sala naravno
Meni se ovo auto ne svidja , na stranu to sto ima extra motor i performanse , pricamo o onom utisku kad vidis auto na sta pomislis , znaci meni se nikako ne svidja , ovaj novi mi je mnogo bolji i ljepsi al npr. EVO mi je mnogo bolji od njega , Supra mi je isto ok , i uvijek kad bi birao izmedju tih japanaca uzeo bi prije jednog EVO-a VII ( mislim da je on tu negdje god. sa ovim R-34 ) nego skyline-a. Jednostavno ovaj R34 mi izgleda previse siromasno , tesko je opisati to sto ja mislim al mislim da ste me shvatili :icon_biggrin:
razumijem te.. sjedim neki dan kod svoje frizerke, kolegica sva uzjatarena, dolazi lover po nju. kad ce ona: joj goco da znas kakvu mecku vozi, ti ono svoje crno bijelo u kantu da strpas kraj njega. ne znam o onom mom crno-bijelom nije rijec bila (hapanac) al eto ona ga ponizi, pa neka je.. tako sjedim, frizerka me fenira kad stize lover.. ova kolegica rumenih obrascica.. ja pogledam kroz prozor - bogami sam nekog okonju ocekivala.. ono 190ka mercedes.. crven, crvene radkape.. uredu.. stvarno moze mog malog japanca u kantu strpat - kako je doooobar.. = izvrnu se
imidz mercedesa - slabo, ma nijedno japansko auto dostici nece. sto se mene tice i nemora. nekima je i 190ka bolja od nekog novijeg japanca (ovaj je bio usporedjen sa RX-8).. jaran moj, koji radi u dizajnerskom odjeljenju MB voza u slobodno vrijeme osmicu i obozava ovo auto. ja licno sanjam o CLSu. kako sam se vozila u njemu volim to auto. no - u njemu se osjecam jednostavno starije, drugacije ma ozbiljnije.. nego u mojim danasnjim izborima - koja su vazda pa japanske prirode. tako da cu sa 50 i jos nesto si jednom nesto elegantnije kupiti. a dotad.. japan ruleeeezzzz xD